Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

bizgec
Novinec

Napisal/-a bizgec Če maj 22, 2008 7:14 pm

Od Citroenov sem imel sledeče avte:
spaček
dyana
visa
2 x GS
berlingo.
Slednji je bil nov-od vseh naštetih najslabši.Če štejem po napakah,ki niso bile kritične in so jih v garanciji odpravili.
Visa je bila odlična.
Z obemi GS-i sem bil zelo zadovoljen-problem je edino poraba goriva, vendar v letih, ko sem ju imel (1985-1988) to ni bila težava.Pri enem od GS-ov sem menjal edino obe prednji kugli od hidravlike-minimalen strošek.Drgač pa za po snegu ni boljšga avta-seveda 4x2.Da o odličnih voznih lastnostih-že za tiste čase-ne govorim. Zavore-špica.
Kot je napisal Denyto,se mu je na mestu ogrel na 110 stopinj-ker se ni vklopil ventilator.Mimogrede-motorji v teh avtih so zračno hlajeni boxerji, ki se med vožnjo ogrejejo do 150 stopinj,tako,da 110 ni nič nenavadnega. In ventilator se ni vklopil...Ventilator je spojen z gredjo motorja,tako,da se stalno vrti.
Hotel sem samo povedati, da so dobri avti, nezahtevni za vzdrževanje in vzdržljivi. Bizgec

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi Pe maj 23, 2008 8:50 am

Pol si pa bicikl kup. Kupiš zjeban nevzdrževan avto. Pol je pa avto kriv da si tok čuden da si kupu zjeban avto.

x2
Dont drink and drive, just smoke and fly :D

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe maj 23, 2008 9:16 am

bizgec je napisal/-a:Od Citroenov sem imel sledeče avte:
spaček
dyana
visa
2 x GS
berlingo.
Slednji je bil nov-od vseh naštetih najslabši.Če štejem po napakah,ki niso bile kritične in so jih v garanciji odpravili.
Visa je bila odlična.
Z obemi GS-i sem bil zelo zadovoljen-problem je edino poraba goriva, vendar v letih, ko sem ju imel (1985-1988) to ni bila težava.Pri enem od GS-ov sem menjal edino obe prednji kugli od hidravlike-minimalen strošek.Drgač pa za po snegu ni boljšga avta-seveda 4x2.Da o odličnih voznih lastnostih-že za tiste čase-ne govorim. Zavore-špica.
Kot je napisal Denyto,se mu je na mestu ogrel na 110 stopinj-ker se ni vklopil ventilator.Mimogrede-motorji v teh avtih so zračno hlajeni boxerji, ki se med vožnjo ogrejejo do 150 stopinj,tako,da 110 ni nič nenavadnega. In ventilator se ni vklopil...Ventilator je spojen z gredjo motorja,tako,da se stalno vrti.
Hotel sem samo povedati, da so dobri avti, nezahtevni za vzdrževanje in vzdržljivi. Bizgec

Bizgec, že prej si mi bil legenda, zdaj te pa še bolj častim, same dobre avtomobile si imel. Za Dyane sem premlad, sem pa najlepša leta svojega življenja preživel v Visi in bil z njo tako zadovoljen, da imam še zdaj dve v lasti. Malo je avtomobilov, ki so tako mehki in se hkrati tako nenormalno dobro držijo ceste.

branko1
Nov uporabnik

Napisal/-a branko1 Pe maj 23, 2008 10:11 am

E, pa naj se tudi jaz malce pohvalim.
Že skoraj celo življenje me spremljajo Citroeni.
Lastil sem si spačka, 2x diano, 2x ami (tudi ami super), 5x Gs, 1x GA, 1x XM, 2x BX
torej v celi citrokarieri in hidro karieri same pozitivne izkušnje.
Normalno pa je, da tisti ki celo življenje vozijo golfe in ostala j***a ne cenijo hidravliko.
Xantia je super avto za majhen denar. In to je treba izkoristit.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe maj 23, 2008 10:30 am

Xantija je lahko zajebana če ni vzdrževana (z minimalnimi stroški) redno in pravilno... Če pa kupiš zjahan avto pa je lahko to tudi maserati pa je drek od avta

bizgec
Novinec

Napisal/-a bizgec Pe maj 23, 2008 10:40 am

Mi kar rasejo ušesa od pohval! Povedati sem hotel le realno sliko od omenjenih avtov.Sej sem imek veliko avtov-v časih ,ko se je star avto prodalo za več,kot si ga kupil :roll: je bilo pač lepo,a ne? Mel sem tud golfe(enke), bavarce(2002,318i),fiat ritmo,fičkote,kalimero,lancia dedra,fiat 850,lado,p406,katrco,itd. Ampak čez Citroene-vsaj kar se vožnje tiče,ga pa ni. Zdej mam že več kot leto in pol Kia sportage(2.0td) in mi špila v redu-seveda zavisi od ravnanja z avtom.Udobje v primerjavi z Citroenom-to je pa že druga zgodba. Bizgec
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov