Strokovnjak je napisal/-a:Ara je položena, pa je še vedno na avto.net-u?Nej se že enkrat zavejo, da je že lep čas zunaj petica in kmalu bo že šestica, pa dajo neko realno ceno štirkam, ki so na trgu od prejšnega tisočletja.
hladni je napisal/-a:Mate je napisal/-a:Ko že štirico primerjate s petico. Kje pa je bistvena razlika? Avto je novejši in je bolj kompakten. V notranjosti pa ima po mojem mnenju Golf IV boljše materiale, kot V. Motor 1.9 TDI 150KM je pa tud precej dobra zadeva, če se odmisli njegovo robatost.
Več opreme, 100x boljše podvozje, prostornost,varnost. Glede materialov pa se strinjam!
Roady je napisal/-a:hladni je napisal/-a:Mate je napisal/-a:Ko že štirico primerjate s petico. Kje pa je bistvena razlika? Avto je novejši in je bolj kompakten. V notranjosti pa ima po mojem mnenju Golf IV boljše materiale, kot V. Motor 1.9 TDI 150KM je pa tud precej dobra zadeva, če se odmisli njegovo robatost.
Več opreme, 100x boljše podvozje, prostornost,varnost. Glede materialov pa se strinjam!
Za prostornost pa glih nebo držalo. je IV-ka bolj prostorna od v-ke. Sploh zadaj majo potniki več prostora pri IV-ki.
ban je napisal/-a:Roady je napisal/-a:hladni je napisal/-a:Mate je napisal/-a:Ko že štirico primerjate s petico. Kje pa je bistvena razlika? Avto je novejši in je bolj kompakten. V notranjosti pa ima po mojem mnenju Golf IV boljše materiale, kot V. Motor 1.9 TDI 150KM je pa tud precej dobra zadeva, če se odmisli njegovo robatost.
Za prostornost pa glih nebo držalo. je IV-ka bolj prostorna od v-ke. Sploh zadaj majo potniki več prostora pri IV-ki.
Glih kontra, v IV zadej ni nič prostora, v V pa se da normalno sedet tud če si 190 velik (kot jst npr.) Tud materiali se mi zdijo v V čist dovolj kvalitetni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov