Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če apr 17, 2008 3:54 pm

Bol vrjetn ga fura njegov sin, vsaj par let nazaj je blo tko...nism pa drgač slišu kaj velik slabga o njih. Tomaž ( sin ) pa tud fura vse avte dost normalno, tak da glede tega ni panike. Da pa ne dam za ta avto tok denarja je pa spet druga zgodba pa pač moj lastni okus...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Če apr 17, 2008 4:23 pm

ajde bine zdj pa pretiravas. Nimam jz nobenih simpatij do citroena al pa da ne bos slucajn mislu audija. Ne vem kaj bi kupu, ker dokler nebi meu tolk dnarja ne razmislam o tem. Definitivno to nebi biu golf in pa definitivno nebi biu to Seat. Za tak denar si jz osebno nebi kupu avto, k je zunj ze 10 al 11 let.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če apr 17, 2008 4:37 pm

S|icKeR je napisal/-a:
RobberDuck je napisal/-a:Mal huda cena, ja .. dolg se bo iskal kupec .. za tak dnar lahk ze "avto" kupš:)

kaj naprimer? citroena? :roll:

ja
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Če apr 17, 2008 4:50 pm

Ara je položena, pa je še vedno na avto.net-u? :lol: Nej se že enkrat zavejo, da je že lep čas zunaj petica in kmalu bo že šestica, pa dajo neko realno ceno štirkam, ki so na trgu od prejšnega tisočletja.

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Če apr 17, 2008 4:57 pm

Pač narod ne ve kaj bi kupu. Sto ljudi sto čudi. Vsakemu svoje pa je.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če apr 17, 2008 5:12 pm

Strokovnjak je napisal/-a:Ara je položena, pa je še vedno na avto.net-u? :lol: Nej se že enkrat zavejo, da je že lep čas zunaj petica in kmalu bo že šestica, pa dajo neko realno ceno štirkam, ki so na trgu od prejšnega tisočletja.

se strinjam,štirke so močno precenjene.to z aro je pa vedno tako,avto ponavadi umaknejo ko je prodan.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če apr 17, 2008 5:18 pm

vsakemu svoje. eni bi citroena, drugi bi bmw-ja, tretji korejca, japonca, italjana, itd. itd.... meni se ne zdi precenjen glede na to da je 4ka s 150hp pa še formocjon redkost, bež notranjosti tut ne najdeš v vsakemu, tko da avto je definitivno vreden svojga dnarja za moje pojme. kako pa to drugi presojate/jo je pa druga stvar.

evo pa sm spet zraven enga offtopica. damn :evil:

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če apr 17, 2008 8:26 pm

Ko že štirico primerjate s petico. Kje pa je bistvena razlika? Avto je novejši in je bolj kompakten. V notranjosti pa ima po mojem mnenju Golf IV boljše materiale, kot V. Motor 1.9 TDI 150KM je pa tud precej dobra zadeva, če se odmisli njegovo robatost.
Slika

Uporabniški avatar
Roady
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a Roady Pe apr 18, 2008 11:37 am

hladni je napisal/-a:
Mate je napisal/-a:Ko že štirico primerjate s petico. Kje pa je bistvena razlika? Avto je novejši in je bolj kompakten. V notranjosti pa ima po mojem mnenju Golf IV boljše materiale, kot V. Motor 1.9 TDI 150KM je pa tud precej dobra zadeva, če se odmisli njegovo robatost.

Več opreme, 100x boljše podvozje, prostornost,varnost. Glede materialov pa se strinjam!

Za prostornost pa glih nebo držalo. je IV-ka bolj prostorna od v-ke. Sploh zadaj majo potniki več prostora pri IV-ki.
Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Pe apr 18, 2008 11:47 am

Roady je napisal/-a:
hladni je napisal/-a:
Mate je napisal/-a:Ko že štirico primerjate s petico. Kje pa je bistvena razlika? Avto je novejši in je bolj kompakten. V notranjosti pa ima po mojem mnenju Golf IV boljše materiale, kot V. Motor 1.9 TDI 150KM je pa tud precej dobra zadeva, če se odmisli njegovo robatost.

Več opreme, 100x boljše podvozje, prostornost,varnost. Glede materialov pa se strinjam!

Za prostornost pa glih nebo držalo. je IV-ka bolj prostorna od v-ke. Sploh zadaj majo potniki več prostora pri IV-ki.

Glih kontra, v IV zadej ni nič prostora, v V pa se da normalno sedet tud če si 190 velik (kot jst npr.) Tud materiali se mi zdijo v V čist dovolj kvalitetni.

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Pe apr 18, 2008 1:42 pm

ban je napisal/-a:
Roady je napisal/-a:
hladni je napisal/-a:

Glih kontra, v IV zadej ni nič prostora, v V pa se da normalno sedet tud če si 190 velik (kot jst npr.) Tud materiali se mi zdijo v V čist dovolj kvalitetni.

jp, tut je bi se strinju s tem, v 5ki se da velik lažje sedet, ko pa v 4ki, vlek sem pa isto, 190cm

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak So apr 19, 2008 11:28 am

Avto pa je še vedno na avto.net-u ... In še nekaj, če je prišel iz Italije, svetujem da se ga celega premeri z merilcem laka, ker zna biti na njem nekaj kilogramov kita.

Uporabniški avatar
TDI freak
Novinec

Kraj: okolica Celja

Napisal/-a TDI freak So apr 19, 2008 1:13 pm

To majo avtohiše svojo foro, ko avto dlje časa prodajajo pol enkrat napišejo da je zanj položena ara, čez nekaj dni pa lahko vidiš da se avto normalno prodaja naprej, mislijo da je folk tolk neumn da bo pa pol kr en prletu in ponudu tolk več sam da bo lahk dobu avto.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. So apr 19, 2008 3:34 pm

še hujši primer je bil Avtosvet k je h oglasu pripisu da je avto prodan, da bi s tem očitno pritegnu nadaljne kupce za ostale avte, namest da bi oglas lepo zbrisu če se je že matru ga urejat itd. :D

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak So apr 19, 2008 4:23 pm

Jaz sem lani iskal nekaj podobnega, brez 4x4 in so bile cene takih golfov tako nore, da sem enostavno golfa odmislil ter za Passata istega letnika in opremo Higlline, slovenskega porekla, TDI 130, dodal slaba 2 čuka evrov, čeprav bi za moje potrebe tudi golf zadostoval. Sedaj mi ni prav nič žal.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So maj 24, 2008 2:34 pm

ko je že glih govora o točno temu avtu:
spet se prodaja,cena je precej manjša.
nazaj je baje prišel,ker je lastnik ugotovu da je avto prehud za njega.
:lol:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko So maj 24, 2008 2:40 pm

:har
vsak izgovor je dober :P
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov