Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne maj 25, 2008 2:49 pm

zmeden je napisal/-a:
bass je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:
bass je napisal/-a:Po anjci-nem očetu sta bila še minimalno dva lastnika. Pa še foter se mi zdi da ni bil prvi lastnik... hvala lepa, to je potem že kot rabljen civic vti, ko jo kupiš si v povprečju nekje sedmi lastnik. :lol:
In DA, avto je kitan, kaj misliš, da so mu blatniki sami zrastli?

a rasiritev se dela z kitom...huh lepa .... ksni pa tok nepotrebnga naredl

Večje razširitve načeloma zahtevajo tudi kozmetične popravke. Verjetno se ti o tem ne sanja kaj dosti, glede na to, da se voziš na 13kah...tale alfa ima pač 18'' feltne v kolotekih, ki so bili predvideni za 17'' max.
Sicer se pa oglašaj, ko boš avto videl še kje drugje kot na slikicah... :lol:

no sj če bi spremlu mal njegov projekt bi opazu da se zelo dober spozna na širjenje blatniko... ;) 8) ;)

jst pojma nimam kako gre z tem ker imam 13 col in sem sel iz 5j na 7j in iz et 45 na -21

:lol:

bass kit se uporabi minimalno da pride povrsina cisto ravna kot sipa in ne zato da se siri in podbno.... jaz sem brez kita trenutno ker caka avto na barvanje...pa sploh nebi bilo potrebno kirat ce nebi bilo svasano umes
Slika

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Ne maj 25, 2008 2:51 pm

Ž vidim,da bo ta tema spet šla v neko kontra smer kot je bilo mišljeno ;)

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Ne maj 25, 2008 4:18 pm

2 late :lol:
.. pa to sam zarad nekoga, ki s slike razbere kak je avto bil kitan :P
info so pa vedno dobrodošle ;)
Pa glede na to kaj AudiRSboy dela z avtom dobro ve kako se blatnike širi ;)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Ne maj 25, 2008 11:18 pm

AudiRSboy je napisal/-a:bass kit se uporabi minimalno da pride povrsina cisto ravna kot sipa in ne zato da se siri in podbno.... jaz sem brez kita trenutno ker caka avto na barvanje...pa sploh nebi bilo potrebno kirat ce nebi bilo svasano umes

Če čebula če nebi imela, bula bi bila.
Verjetno nisi edini car, ki je švasal blatnike, saj je to nekako nujno za konkretno širjenje, kar sem jaz posredno dal vedeti že v svojem prvem postu v tej temi.
Ampak očitno ti je treba narisati.

Jasno mi je tudi zakaj se uporablja kit na avtu, a hvala vseeno za ta poskus neke strokovne obrazložitve...

Kot sem rekel, oglej si izdelek v živo, potem se pa oglašaj.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po maj 26, 2008 12:18 am

bass je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:bass kit se uporabi minimalno da pride povrsina cisto ravna kot sipa in ne zato da se siri in podbno.... jaz sem brez kita trenutno ker caka avto na barvanje...pa sploh nebi bilo potrebno kirat ce nebi bilo svasano umes

Če čebula če nebi imela, bula bi bila.
Verjetno nisi edini car, ki je švasal blatnike, saj je to nekako nujno za konkretno širjenje, kar sem jaz posredno dal vedeti že v svojem prvem postu v tej temi.
Ampak očitno ti je treba narisati.

Jasno mi je tudi zakaj se uporablja kit na avtu, a hvala vseeno za ta poskus neke strokovne obrazložitve...

Kot sem rekel, oglej si izdelek v živo, potem se pa oglašaj.

vauuu car... drugac za info nism jst seb svasu nc ;) (jst pa svasa aparat slaba ideja, hehe ... jst sm sam pomagu)
sm ti pa cist po domace napisu ce je to strokovno pol pa tud nevem...

ampak ce bi ti vsaj malo logika povedala ves da tud tale alfe nemore bit sirjena sam z kitom ker to bi blo sam po videzu ampak se nebi cist nc rasiru blatnik spodi pr gumi (in bi se zmer spodi drajsu ce bi cebula bila kitana)...in na tako alfo gre 18 gor brez sirjena ce gre na alfo 147 brez... na gta gre pa celo 19 :twisted:

ps: nevem ka se tok za kit prtozujete, kajti kitajo se tudi novi glanc avti ,pa se noben neprtozuje (ustvar skor noben neve) kaj da se navjo te k se predelajo ... in danes je kit nekaj normalnega ce je kvalitetno narjen (to je pa spet druga zgodba)...

@_BuLLet_: jst ti priporocam da si gres kr v zivo pogledat avto in bos sam vidu kaj in kako je z njim ker tuki po forumih je najvecja bedarija take stvari sprasevt... z mansimi spremembami bi ta alfa zlo dobr lahko zgledala... seveda ce je vredna nakupa sploh
Slika

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Po maj 26, 2008 4:54 pm

Sem videl jaz ta avto u živo in ni ravno nek višek lepote in kvalitete. Sploh pa na 156 čimmanj stylinga pa več tuninga pa bo pravi avto.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lumpii Po maj 26, 2008 6:07 pm

Tisto z 300kg kita je res karikirano.....
Je pa izredno veliko kita gor, k je bil avto pomoje večkrat izsut na polno.
Vem pa zato ker sem ga tudi videl....
Kolega ima avtohišo in mu je model ponuja tole alfo v račun. Smo šli pogledat in avto res ni nek lepotec ko ga od blizu pogledaš.
Drugi kolega isto prodaja avto in njemu je isto poslal mail o menjavi....
Kaj to pomeni????
Da avto ni vreden pol k...a, ker vsak ko ga vidi se obrne in gre... in drugega pa lastniku ne preostane da ga naokoli ponuja v račun....
E60 525dA M-Optic, 2005

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ To maj 27, 2008 9:33 am

Res je že to mal čudno a se tolk prodaja ja ..
Me pa še nekaj zanima glede teh alf 156.. in sicer motorja 2.0 ts 155KM in 1.8 ts 145KM .. kaj je bolše vzet, kakšno ma kateri porabo?

Uporabniški avatar
DriveAll
Nov uporabnik

Napisal/-a DriveAll Sr maj 28, 2008 4:42 pm

Na alfa forum pejt, pa povpraši mal fante...
NEDOVOLJENO OGLAŠEVANJE ODSTRANJENO.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Kohec in 10 gostov