Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
KARL ABARTH
Stalni uporabnik

Napisal/-a KARL ABARTH Pe maj 30, 2008 7:49 pm

Tvoje izjave so itak "biser" ... s katerim se nima smisla ubadat.

LP

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Pe maj 30, 2008 7:53 pm

Zgleda, da dovolj dobre za tvoj velecenjeni, velepoznavalski ter narcisoidni odgovor(e).

zacetnik_
Nov uporabnik

Napisal/-a zacetnik_ Pe maj 30, 2008 9:38 pm

Ok fantje, umirite se malo. Hvala za nasvete, ampak debato lahko vodita nekje drugje (npr. preko ZS), pa brez zamere ;)

Vesel bom pa vsakega novega predloga/nasveta glede avta. Konkretno zdaj sem recimo uvrstil v kandidate se Megana in Cordobo/Ibizo. Glede cordobe sem videl na forumu da ni slab avto, ma pa malce vecjo porabo - ampak vseeno manjso od Lanosa. Tako da tisti, ki zelite se kaj svetovat lahko receto kaksno o teh avtih...

Offtopic: Vceraj zvecer sem videl oglas za cliota, letnik 99, 55.kkm in veliko opreme za 1500 evrov! Vendar nisem poklical ker je bila pozna ura, danes zjutraj pa je avto ze prodan... :roll:

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Re: Kateri avto za zacetnika?

Napisal/-a Ivan36 So maj 31, 2008 10:00 pm

zacetnik_ je napisal/-a:Pozdravljeni vsi skupaj!

Torej, kateri avto priporocate za voznika zacetnika (mene) ? Pripravljen sem dati 1000-1200€, uporabljal bi ga kaksnih 6mesecev do enega leta, mogoce se dlje. Kasneje bi si verjetno kupil boljsi avto. Osebno preferiram med Cliotom, Puntom, Accentom in Golf 3. Veliko ljudi mi je svetovalo naj Punta ne kupujem, medtem ko pa naj bi se mi Clio bolj obrestoval. Za accent in golfa pa nisem zbral dovolj mnenj... :)
Rad bi videl da se cimmanj kvari, da ima cim manjso porabo, ne-drage rezervne dele, kaksna klima pa tudi ne bi bila odvec ;)

Pa se to: na avte se ne spoznam kaj prevec... Ce je se kaj na kar bi moral biti pozoren, prosim navedite. Prav tako lahko predlagate tudi kaksen drug avto.

Hvala vnaprej za odgovore

PS: Upam da sem temo dal v pravo kategorijo, v primeru napake jo moderatorji lahko prestavijo v ustrezno ;)

Tako je bilo na začetku sedaj pa že o 1500€ razmišljaš hmm še premalo bo sploh , ker bi rad klimo in AVTE ki se prodajajo :twisted: Si pa itak take izbral, ki se sploh malo ali nič kvarijo :D

zacetnik_
Nov uporabnik

Napisal/-a zacetnik_ Ne jun 01, 2008 10:39 pm

Fantje... CASE CLOSED! :D Kupil sem Megana, letnik 1996 z nekaj opreme za 1400 evrov. Pa btw: Ivan, avto nima klime ;)

Hvala vsem za pomoc in nasvete, upam le se da mi bo avtek dobro sluzil...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov