denis099 je napisal/-a:sam lagune ne kupvat, z dobrim namenom ti to povem. NIKAKOR PA NE LETNIKA 02-totalna katastrofa! od 02 do 04 letnika so ful slabe,tud adac-ove raziskave to potrjujejo pa še sam ti povem kr jo mamo doma pa je usak tedn kej narobe-glih dons gre spet na servis pa bo spet kakših 500eur![]()
verjamem da nima več kot 41000km,saj na vsakih 2000 crkne- dobesedno,pa jo lahko še tako paziš in servisiraš. odloči se pa sam
denis099 je napisal/-a:sam lagune ne kupvat, z dobrim namenom ti to povem. NIKAKOR PA NE LETNIKA 02-totalna katastrofa! od 02 do 04 letnika so ful slabe,tud adac-ove raziskave to potrjujejo pa še sam ti povem kr jo mamo doma pa je usak tedn kej narobe-glih dons gre spet na servis pa bo spet kakših 500eur![]()
verjamem da nima več kot 41000km,saj na vsakih 2000 crkne- dobesedno,pa jo lahko še tako paziš in servisiraš. odloči se pa sam
lumpii je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:sam lagune ne kupvat, z dobrim namenom ti to povem. NIKAKOR PA NE LETNIKA 02-totalna katastrofa! od 02 do 04 letnika so ful slabe,tud adac-ove raziskave to potrjujejo pa še sam ti povem kr jo mamo doma pa je usak tedn kej narobe-glih dons gre spet na servis pa bo spet kakših 500eur![]()
Ne govori neumnosti.
Slabi letniki so od 2001 do sredine 2003, potem so materiale izboljšali, ker je bilo preveč okvar.
Problemi pri bencinarjih pa so : elektrika, čitalci kartic, odpoved stopalke sklopke, padanje šip( počena vodila in lajtnge sistema), ....cin špule....
Pri dizlih pa je problem turbin in pumpe.....
denis099 je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:lumpii, ves, denis ima vedno prav...
ah kje pa to pa nikakor ni reslahk pa svetujem nekomu ki kupuje podoben avto ki ga imamo doma.
lp
deki988 je napisal/-a:Benzinarji so čist OK! ...tud bratranc jo ma let. 01 1.6 pa nima nobenih problemov edin mogoče je mal prešvoh, osebno bi uzel 1.8, sam pa veš zakaj jo boš nucal...
Z diesli pa so res bli problemi, ampak so odpravlljeni po let. 03 če se ne motim! ...če se motim pa me itak popravte!![]()
Tko da nakup je ta pravi!![]()
L.p. Dejan
damek1a je napisal/-a:deki988 je napisal/-a:Benzinarji so čist OK! ...tud bratranc jo ma let. 01 1.6 pa nima nobenih problemov edin mogoče je mal prešvoh, osebno bi uzel 1.8, sam pa veš zakaj jo boš nucal...
Z diesli pa so res bli problemi, ampak so odpravlljeni po let. 03 če se ne motim! ...če se motim pa me itak popravte!![]()
L.p. Dejan
Problemi odpravljeni jaMe zanima kak...
Kolega par mescov nazaj pripeljal čist novega megana karavana. Že dvakrat uveljavljal garancijo in še vedno avto ni ok... Je pa bencinar 1.6. Saj, lahko se zgodi pri vsakem, vendar se pri renaultu očitno to zgodi malo prevečkrat. Sam bi znorel, da kupim nov avto pa nonstop neko sranje, zato me podatek, da bi naj bile napake po 03 odpravljene, ne pove ničeras. Če pet let nazaj niso bli sposobni narediti ok avta, ga tudi danes najbrž niso.
deki988 je napisal/-a:Benzinarji so čist OK! ...tud bratranc jo ma let. 01 1.6 pa nima nobenih problemov edin mogoče je mal prešvoh, osebno bi uzel 1.8, sam pa veš zakaj jo boš nucal...
L.p. Dejan
lumpii je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:lumpii, ves, denis ima vedno prav...
ah kje pa to pa nikakor ni reslahk pa svetujem nekomu ki kupuje podoben avto ki ga imamo doma.
lp
Kako to misliš da ga imate doma.
Ali si ti lastnik avta ali foter, tako kot veliko mulcev na forumu in pol na polno razglabljajo o avtu, in bi človek že pomislil da vozi ta avto.
Jaz ga imam v lasti in lahko povem le dobre stvari.. Je pa 1.9 dci, 2005 letnik PH1 model, tik pred faceliftom in ima avto prevoženo 85kkm, trenutno brez v
sakršnih težav.....
denis099 je napisal/-a:js osebno se vozim z laguno 2.2dci in pa učasih z mojim bravotom 1.6 16v. čeprou je bravo 6x cenejši ga ne zamenjam nikol za čist novga renaulta. sami problemi z njimi.
ja ti maš 05 letnik to pa je drugač ko so problemi že odpravljeni. js ti govorim predvsem za letnik 02 pa do 04.
lp
denis099 je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:denis099 je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:lumpii, ves, denis ima vedno prav...
lp
Kako to misliš da ga imate doma.
Ali si ti lastnik avta ali foter, tako kot veliko mulcev na forumu in pol na polno razglabljajo o avtu, in bi človek že pomislil da vozi ta avto.
Jaz ga imam v lasti in lahko povem le dobre stvari.. Je pa 1.9 dci, 2005 letnik PH1 model, tik pred faceliftom in ima avto prevoženo 85kkm, trenutno brez v
sakršnih težav.....
js osebno se vozim z laguno 2.2dci in pa učasih z mojim bravotom 1.6 16v. čeprou je bravo 6x cenejši ga ne zamenjam nikol za čist novga renaulta. sami problemi z njimi.
ja ti maš 05 letnik to pa je drugač ko so problemi že odpravljeni. js ti govorim predvsem za letnik 02 pa do 04.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov