... res je da so primeri ko gre tesnilo - zaradi tega ker so srajce zelo tanke in blizu in tesnilo nima kje slonet pa ga potrže ... podvozje ni slabo karoserija je kot tank in iz tega 1.4 stisnejo 120+ km brez velikih problemov ...fičfirič je napisal/-a:sem kupoval tak avto.Pa teli 1.4 sploh ne gredo dosti za tistih 105KM. Tud 1.6 sm sprobal pa me ni kej zlo impresjoniral, še zmeraj dosti bolje kot 1.4 no.
Aja pa baje na vsakih 60.000 kilometrov da morš tesnilo glave menjat...kao.Fajn poglej da ni mastn....
dzimy je napisal/-a:tole pa widim da ni rawno najbolše tud ene pozitivne stvari niste pokomentiralipač zato ker je rover ali je res tako slab
![]()
![]()
TriCikl je napisal/-a:dzimy je napisal/-a:tole pa widim da ni rawno najbolše tud ene pozitivne stvari niste pokomentiralipač zato ker je rover ali je res tako slab
![]()
![]()
Ne sploh ni slab. Ti letniki mislim da že majo pocinkane blatnike tak da ni problemov z rjo (nisem povsem prepričan preveri). Motorji so vredu, vendar se je treba držat servisnih intervalov pa delujejo brezhibno. Pa tud tesnilo glave ne poči kr tak no vsaj po mojih izkušnjah na 216gsi pri 270.000+km ni, pa pri 416si z 207.000km ni.. Drugače pa lep avtoček, sam js bi mogoč raj vzel takega z 1.6 motorjem ker je bol poskočen. Mimogrede če te zanima 416si piši ps.
fičfirič je napisal/-a:TriCikl je napisal/-a:dzimy je napisal/-a:tole pa widim da ni rawno najbolše tud ene pozitivne stvari niste pokomentiralipač zato ker je rover ali je res tako slab
![]()
![]()
Ne sploh ni slab. Ti letniki mislim da že majo pocinkane blatnike tak da ni problemov z rjo (nisem povsem prepričan preveri). Motorji so vredu, vendar se je treba držat servisnih intervalov pa delujejo brezhibno. Pa tud tesnilo glave ne poči kr tak no vsaj po mojih izkušnjah na 216gsi pri 270.000+km ni, pa pri 416si z 207.000km ni.. Drugače pa lep avtoček, sam js bi mogoč raj vzel takega z 1.6 motorjem ker je bol poskočen. Mimogrede če te zanima 416si piši ps.
Ti govoriš najbrž ostarih gsi modelih ki so imeli še hondine motorje.Itak da ni šlo nč falit....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov