Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

dj_erix
Nov uporabnik

BEDFORD-dol3nc,rabim te za informacijo..

Napisal/-a dj_erix Po jul 07, 2008 3:07 pm

LEP POZDRAV VSEM..mene pa zanima če kdo od vas pozna koga ali pa ve kje se prodaja kak bedford..lahko je brez dokumentov(to so ponavadi tisti ki se jih ljudje hočejo rešit..ker jim stoji v napoto) :) ..lahko je za dele ali pa uporaben za nadaljno uporabo..tudi če bi bla stvar na šenk samo da se ga rešiš..sem vseeno pripravljen kaj dat..sem ljubitelj teh kombijev..sam imam enega..za katerega pač potrebujem dele..ker pa je take kombije dobit nemogoče...vas prosim za pomoč..moj je v fazi obnove in končni izdelek bo podoben tistemu kombiju iz serije A-TEAM..če kdo pozna...no..zelo bi vam bil hvaležen za nadaljne odgovore..aja..moj je letnik 78 če komu kaj pomaga...in je bedford cf 230...hvala..
Zadnjič spremenil dj_erix, dne Pe jul 11, 2008 6:01 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Primoz_86
Stalni uporabnik

Napisal/-a Primoz_86 Po jul 07, 2008 4:47 pm

Na 2. odpadu od fernetičev, pri opčinah sem enega videl, sam nimam pojma če je isti.

Lp

Uporabniški avatar
Dol3nC
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a Dol3nC Po jul 07, 2008 4:54 pm

Vem za enga, ki ga gledam vsaj že 5 let ob cesti ki se vozim mimo. Nahaje se v Šentvidu pri Ljubljani.
Približno sem ti označil na zemljevidu kje je.
Slika
LP!

dj_erix
Nov uporabnik

Napisal/-a dj_erix Če jul 10, 2008 3:20 pm

dol3nc--hvala ..mi lahko prosim poveš kaj več o tem ki stoji ob cesti..v kakem stanju je..pa..veš "slučajno" od koga je,je blizu kake hiše...al je zapuščen? barva..slučajno rumen??ker ponavadi so rumeni ali pa rdeči pa oranžni..je sploh kaj uporabnega al je gniv...??hvala ti za informacijo..:D :lol:

dj_erix
Nov uporabnik

Napisal/-a dj_erix Če jul 10, 2008 3:46 pm

a je tak spredaj kot tale zgornji ali tak kot tale spodnji..namreč tak sprednji del kot ima zgornji je starejši model..jaz imam tak sprednji del kot je spodnja slika na linku..drugače pa je vseeno ker so ostali deli enaki..oba modela mi pridejo v upoštev..samo mora bit kombi-ta kratek ne kot tale podaljšan kot je na sliki....in ne kamper ali pa kaj druzga..navaden kombi..lahko je brez šip zadaj(zaprt) ali pa s šipami..hvala Lp

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 3a65d87794
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov