Kupujem nov avto, pravzaprav sem plačal tudi predujem. Po plačilu predujma sem izvedel, da je vozilo verjetno poškodovano zaradi toče, ki je pred 10 dnevi klestila po Logatcu. Zato me zanima, če slučajno kdo izmed uporabnikov ve, kako hudo je, oz. če sploh je poškodovan rdeč mitsubishi colt v skladišču Hoedlmeyerja v Logatcu?
Hvala za korektne odgovore!
Če je skladišče je verjetno tam 100 rdečih. Če je avto poškodovan ti pripada nov avto oz. ustrezen popust za tega (popravljenega), če je bil poškodovan v toči.
DaDek je napisal/-a:Če je skladišče je verjetno tam 100 rdečih. Če je avto poškodovan ti pripada nov avto oz. ustrezen popust za tega (popravljenega), če je bil poškodovan v toči.
Verjemi da ti bodo povedal, da ti je avto stolkla toča.... to se da prioritetno popravit in avto se proda kot nov.... tebe pa šopajo da se je nekaj zataknilo v tovarni al pa kakšno podobno sranje.... morda celo da je nekaj malih težavic z papirji.....Poznam kleparja in ličarja, ki vsak teden dobita nove avte v popravilo, ker so se poškodovali med prevozom do trgovca (bodisi malomarno natovarjanje / raztovarjanje, bodisi višja sila)..... Če je dobro popravljeno sploh ne opaziš.
Hyundai - drive your way Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!