Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So avg 23, 2008 7:52 pm

FBR je napisal/-a:
sebaveh je napisal/-a:Malo se moš moral navadit tudi na smerokazno ročko. Namreč ni kot stikalo, temveč bolj kot tipka deluje.

Se mi zdi da bom imel večje probleme z prižiganjem luči, ker še nikoli do sedaj mi jih ni bilo potrebno ;)

Mogoče bi se dalo kako narediti na dnevne luči, upam da celo z zmanjšano močjo žarnic. Nisem še vprašal na servisu (kjer bi mi seveda zaračunali in po vsej verjetnosti še prepričali da je treba avto tam pustit.. :roll: )

Ima kdo več informacij o tem, če so dnevne luči tu možne?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Ne avg 24, 2008 8:08 am

opelboy je napisal/-a:Prodajal ja, ampak ni blo res nič zanimanja(8700€). potem je šla staro za novo, kjer so jo pa itak malo ocenili :? Zdj je tud na avtonetu, temno plava, Sawal prodaja...

A ne moreš verjet. Koliko časa si pa jo prodajal? .... verjetno bi jo jaz vzel, ko bi prodal svojega.... in koliko si dobil za njega tam?

Uporabniški avatar
opelboy
Novinec

Kraj: Stopc da hills

Napisal/-a opelboy Ne avg 24, 2008 9:30 am

Em, ne vem točno, je bla recimo 1 mesec na netu, klical je pa samo en.
Ocenili so jo pa na 7500, sedaj se prodaja za 9499 :roll:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Ne avg 24, 2008 9:42 am

opelboy je napisal/-a:Em, ne vem točno, je bla recimo 1 mesec na netu, klical je pa samo en.
Ocenili so jo pa na 7500, sedaj se prodaja za 9499 :roll:

Ja fak... ne moreš verjet... pa bi jo sam prodajal za 8 pa bi še vedno več dobil... no ja. Sej te razumem. Daš avto na net, neko dobro ceno za kupca in prodajalca, potem pa nobenega efekta...

No jaz vem da sem si jo kar ogledoval, edino kar sem moral počakat je na prodajo svojega. Je pa tudi tako, da glede na te cene ki jih pri nas postavljajo, ala tvoja zdaj za 9500, bom šel verjetno kar v nemčijo iskat. Tam za 1-2K€ MANJ dobim z veliko boljšo opremo kot pa pri nas večina.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne avg 24, 2008 10:44 am

dnevne luči se dajo zrihtati pri vsakem serviserju
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov