peri je napisal/-a:Hvala za nasvete in napotke, sam jast bi skor rajš mel 2.2 motor to pa da ta motor ni tako poskočen kot 2.0 pa mi ni jasno zakaj čeprav sem to že slišal.Naj mi gdo to prosim razloži zakaj je to tak ker ma bol močen motor verjetno več navora kot šibkejši pa mi za to ni to čist jasen
chevy je napisal/-a:Js sm slišu, da je en kupu C5 za ene 9000€ pol pa mu je hidravlika šla u ku*** pa je popravilo 4000€...zdej nevem kolk je kle resnice...naj me gdo popravi.
esem je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Js sm slišu, da je en kupu C5 za ene 9000€ pol pa mu je hidravlika šla u ku*** pa je popravilo 4000€...zdej nevem kolk je kle resnice...naj me gdo popravi.
To si kar tu na forumu bral in sicer (tudi) tu . To je nekdo razširjal laži in ko smo ga z dokazi (o garanciji, o resnični (oz statistični) pokvarljivosti in realnih cenah - manj kot 1000 € vse skupaj) pritisnili ob zid, se je zatekel še k žalitvam, zato je zasluženo letel s foruma.
C5 ima (že samo) garancijo na hidravliko do 200 000 km, verjetno že to pove, koliko zdrži - pomisli, koliko amortizerjev bi se moralo do takrat že menjat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov