Kot sem jaz razumel je hotel reči da išče najmanj 67 letnik ... no tega ima ta stric v Sežani : Tomaž 041/447-824 ima ga že nekaj let pripravljenega za podret pa mu bo izgleda prej segnil kot se ga bo imel čas lotit ... avto je bil pred 4 leti še registriran je spravljen pod streho in bi se ga dalo še dobro zrihtat ... pa ne mu ponujat drobiž, ker ga je sam drago plačal in ti bo vrgel dol slušalko ... je pa letnik 66 ali 65 ...Cash je napisal/-a:Zgolj za inf. me zanima, zakaj pa ti je s 6v napeljavo boljše kot pa z 12v
Mad je napisal/-a:Kot sem jaz razumel je hotel reči da išče najmanj 67 letnik ... no tega ima ta stric v Sežani : Tomaž 041/447-824 ima ga že nekaj let pripravljenega za podret pa mu bo izgleda prej segnil kot se ga bo imel čas lotit ... avto je bil pred 4 leti še registriran je spravljen pod streho in bi se ga dalo še dobro zrihtat ... pa ne mu ponujat drobiž, ker ga je sam drago plačal in ti bo vrgel dol slušalko ... je pa letnik 66 ali 65 ...Cash je napisal/-a:Zgolj za inf. me zanima, zakaj pa ti je s 6v napeljavo boljše kot pa z 12v
... kolega mislim da ga bi prodal za četrtino te cifre ... samo se vsake toliko pripelje do njega kdo pa mu nudi 80 eur zanj in še to z nekimi pogojiprasec je napisal/-a:Takih hroščev ni, al jih je pa zelo malo na prodaj, te pa so dragi.
Tud sam iščem tak avto že kakšne pol leta, pa je bolj mal pametnega, al pa je drago, ker 4000E za hrošča, ki ni restavriran je pa mal huda![]()
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2252153
Mad je napisal/-a:... kolega mislim da ga bi prodal za četrtino te cifre ... samo se vsake toliko pripelje do njega kdo pa mu nudi 80 eur zanj in še to z nekimi pogojiprasec je napisal/-a:Takih hroščev ni, al jih je pa zelo malo na prodaj, te pa so dragi.
Tud sam iščem tak avto že kakšne pol leta, pa je bolj mal pametnega, al pa je drago, ker 4000E za hrošča, ki ni restavriran je pa mal huda![]()
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2252153pol popizdi ...
... glej nekateri to počnejo radi sami kot hobby zato raje vzamejo klump pa da ga zrihtajo sami od začetka da vedo koliko je narejen avto, kot da kupi en oldtimer npr. kot ga prodaja po navadi pol folka pri nas - ličarsko ga obnovi na brzino - tebi čez leto pa pol pade dol prag med vožnjo in ugotoviš, da je tip pošprical kak del na katerega je na brzino zakoviču kos aluminija, da ne vidiš luknje in pošprical z zaščito podvozja čezprasec je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... kolega mislim da ga bi prodal za četrtino te cifre ... samo se vsake toliko pripelje do njega kdo pa mu nudi 80 eur zanj in še to z nekimi pogojiprasec je napisal/-a:Takih hroščev ni, al jih je pa zelo malo na prodaj, te pa so dragi.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2252153pol popizdi ...
1000 mu dam takoj, sam mi je pa glupo nižat ceno iz 4000 na 1000EUR ta je mal huda![]()
Drugač maš pa za 6000 restaurirane v nulo, nevem kje je logika. A misl da ga za 2000 zrihtaš, mogoče če delaš vse sam.
Ebay je varjanta, sam morš gledat da pol na konc ni pot dražja od avta :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov