mihhec je napisal/-a:Sam imam tud gtc-ejko 1.6. Glede porabe lahko napišem da tudi ni tako visoka kot je DaDeK napisalRes je v prvih kilometrih ko se avto še ne ulavfa malo večja poraba tam do 10 litrov. Sicer pa meni trenutno pije 7,5 litra,res pa da ne divjam po cestah, umirjen voznik pač
Drugače pa če kdaj pa kdaj malo bolj pritisnem na gas imam pa tam okoli 7,8litra. Osebno čez 8 litrov še nisem prišel
Avto je za normalno vožnjo čisto zadosti, če nisi zahteven voznik. Pač zbudi se pa tam pri 4k obratih, tako da za kakšnega prehitet tud ni sile. Tako kot je DaDeK napisal se avto nasplošno lepo pelje, čričkov v notranjosti res ni slišat. Materjali se mi zdijo pa tudi kakovostni v avtu.
DaDek je napisal/-a:imam gtc 1.6:
- poraba na orginal 16" felnah je bila prvih 1500km 10-12l .. potem pa je padla na ca 8l. (na 19" imam 9-10l)
- servisi so na 30k km oz 2leti
- avto ne gre nikam :/
avto se na splošno lepo pelje, ni nekih čričkov, materiali so mi koliko toliko všeč, moti me mali prtljažnik.
glede financiranja je pri oplu tak, da dobiš še neki extra popust če vzameš vsaj na 1leto leasing (mislim da je minimum 20% vozila) pri kiji nevem kako je.
DaDek je napisal/-a:imam gtc 1.6:
- poraba na orginal 16" felnah je bila prvih 1500km 10-12l .. potem pa je padla na ca 8l. (na 19" imam 9-10l)
- servisi so na 30k km oz 2leti
- avto ne gre nikam :/
avto se na splošno lepo pelje, ni nekih čričkov, materiali so mi koliko toliko všeč, moti me mali prtljažnik.
glede financiranja je pri oplu tak, da dobiš še neki extra popust če vzameš vsaj na 1leto leasing (mislim da je minimum 20% vozila) pri kiji nevem kako je.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov