Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii To sep 16, 2008 7:23 pm

DeNiŠ je napisal/-a:ewo in nekak sem se odloču da se odpravim gledat tegale bravota
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2234340
in če bo avto v solidnem stanju se odločim tudi za nakup:D
ali ga kdo pozna ???

na fiat forumu pravijo da naj bi bil tale avto karamboliran in nato pobarvan na novo in pa poglej števec ko je v leru na 20km/h - torej so zihr kilometri prevrteni...toliko o temu avtu...jaz osebno bi se ga izogibal na daleč...

Lp, Gapi

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To sep 16, 2008 7:40 pm

alesdrolec je napisal/-a:in 106000 za 98 letnik je mal premal....mi mamo 99 (prva reg. 00) pa ma okol 140000...

zakaj bi morali vsi imeti isto km kot jih imate vi? pol vi tudi nimate realnih km ker imam jaz pri 2003 isto 140000 prevoženih. Moja žena je prodajala lanskoleto avto letnik 1999 z 28.000 prevoženimi. to je šele moralo biti čudno. eni se pač ne vozimo vsak dan 100km.

DeNiŠ
Novinec

Napisal/-a DeNiŠ To sep 16, 2008 7:42 pm

ne ne folk ma prav :D !!! ta avto je totalna katastrofa !!! sei zgleda lep sam ...... škoda besed u tem avto :D nobenmu ga ne priporočam . tuk z moje strani :D

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To sep 16, 2008 7:44 pm

DeNiŠ je napisal/-a:ne ne folk ma prav :D !!! ta avto je totalna katastrofa !!! sei zgleda lep sam ...... škoda besed u tem avto :D nobenmu ga ne priporočam . tuk z moje strani :D

si ga hodil gledat?

DeNiŠ
Novinec

Napisal/-a DeNiŠ Sr sep 17, 2008 3:53 am

ja probu gledat ??? ker to je nateg, sam da prideš kao na določen plac , ko si tam pa ni avta ne folka ne nbenga !! u glavnem nateg ...... pa še nek čudn folk , sei po telefonu se mi je zdel :D nič bo treba neki druga iskat naprej :P

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr sep 17, 2008 7:19 am

DeNiŠ: No sedaj se pa zberi in napisi kar te je vprasal robertos_664 ...torej
Ali si sel pogledat ta doticni avto, da lahko tako zagotovo tudi to trdis? ali je to bolj
posplosen govor glede na ostale svetovane poste...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Sr sep 17, 2008 7:45 am

Komentar enega uporabnika ko ga je šel gledat (c/p z fiat foruma):

folk ne zgublat casa s tem avtom

-stevc je cudn
-uzadi je bil zabit
-not smrdi
-not ma polomlene plastike
-ni zacne police
-uspredi nad gumo ona plastika ko je visi dol
-spredna leva guma je cudno obrablena

katastofa zguba casa

DeNiŠ
Novinec

Napisal/-a DeNiŠ Sr sep 17, 2008 4:29 pm

no blo je takole.....pokličem modela za ogled ...mi reče da bo kolega pršu ...ok ! pokličem kolega se zmenima za ogled ob 3eh, pridem ob 3eh na kraj kjer sma se dogovrila, ga pokličem mi reče nej grem na kavico ker je kao gužva ker imajo sejm u celju ter da pride čez 10 min . ga pokličem čez 20 min pa še vedno ni prišel niti na mesto kjer sma se zmenla !!! ko sem ga potem še enkrat klicu se ni javiu , niti kasneje ni klicau nazaii.... tako da je dobesedno glatki nateg !!!!!!

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Sr sep 17, 2008 6:21 pm

DeNiŠ je napisal/-a:no blo je takole.....pokličem modela za ogled ...mi reče da bo kolega pršu ...ok ! pokličem kolega se zmenima za ogled ob 3eh, pridem ob 3eh na kraj kjer sma se dogovrila, ga pokličem mi reče nej grem na kavico ker je kao gužva ker imajo sejm u celju ter da pride čez 10 min . ga pokličem čez 20 min pa še vedno ni prišel niti na mesto kjer sma se zmenla !!! ko sem ga potem še enkrat klicu se ni javiu , niti kasneje ni klicau nazaii.... tako da je dobesedno glatki nateg !!!!!!

mogoče mu je avto na poti do tebe crknil :lol:

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr sep 17, 2008 6:51 pm

robertos_664 je napisal/-a:mogoče mu je avto na poti do tebe crknil :lol:

In zaradi jeze je vrgel telefon v zid.
[size=75]Volvo. For life.[/size]

DeNiŠ
Novinec

Napisal/-a DeNiŠ Če sep 18, 2008 11:39 am

AudiBoy je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:mogoče mu je avto na poti do tebe crknil :lol:

In zaradi jeze je vrgel telefon v zid.

ha ha to bo :D pa ni prodau avta pa še brez telefona ja ostal :D :D :lol:

MobyD
Nov uporabnik

Napisal/-a MobyD Če sep 18, 2008 1:10 pm

[quote="DeNiŠ"]ewo in nekak sem se odloču da se odpravim gledat tegale bravota
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2234340
in če bo avto v solidnem stanju se odločim tudi za nakup:D
ali ga kdo pozna ???[/quote]

Jaz poznam, oz. sem ga šel sam gledat in tak je na stvari: avto je v totalnem kurcu, gume so zlizane do nule, vse felne poščohane in potolčene, odzadi na odbijaču barva poka, kljuke na vratih razpadajo, xenon luči so narejene zelo grdo pod havbo vsi kabli ven visijo, spredaj levo je avto bil celi zlaman in je zelo grdo narejen skup, celi avto visi v levo, v mašini ropota, v glavnem še in še bi se najdlo slabega na tem avto, prišparaj si pot, za mene je ta avto samo za na odpad, ni vredn niti 100€.

Kar se pa tiče km ki jih ima pa je vse mogoče če je avto bil več na popravilu kot na cesti!

Pa še nekaj sem mislo dodat, te slike ki jih ima objavlene, taki je avto mogoče zgledal pred par leti, ko ga je imel še prejšni lastnik!

Uporabniški avatar
trust
Stalni uporabnik

Kraj: Nad Žirmi

Napisal/-a trust Če sep 18, 2008 6:08 pm

Mal gnarja mal muzke.
:lol:
Iščeš dalje, jest grem jutr eno bravo gledat, pa sporočim v kakšenm stanju je.

lp

jamie
Nov uporabnik

Napisal/-a jamie Če sep 18, 2008 11:43 pm

Slike tega bravota iz oglasa so iste kot je zdj , u bistvu ista preizkusnja pa to.

Avto je pa drugac kot so ze rekli katastrofa, zastonj smo se furali v celje. Kar je kolega dodal bi se js dodal sam to da ma prtlaznik nekam cudno zamaknjen , oduznoti ma plastike polomlnee tam ko so varovalke , ko je ofnu havbo je maska skor dol padla pa one palčke da havba stoji ni. spredna leva guma je sumliva... tk cudno je obrablena

najbol smesno pa je kar koli uprasas tega tipa za vsako stvar rece js nism nc naredu takega sm dobu uzel sm ga v račun.

pa kao xseon uspredi zvezan z klemami za instalacijo u bajti kr neki, zguba casa uredn je max 200-300e

pa mogoc ce kdo spremla oglas , vsak dan ma napisano ka je narobe neki več doda zravn vsak dan

avto je dobro ohranjen motor deluje brezhibno potrebna bi bila menjava prednjih gum. popravilo števca ter voznikovega pasa... ni reg

DeNiŠ
Novinec

Napisal/-a DeNiŠ Pe sep 19, 2008 3:57 am

ja tale oglas je zlo čudn :....pred parimi dnevi še ni blo nič narobe.....sedaj se pa spremeinja iz dneva v dan :D katastrofa je :P
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov