TTomi37 je napisal/-a:Kako se obnesejo Chrysler Voyagerji 2.5TD letniki 94/95/96? Ali se to splača kupit in da deluje še pet let brez problemov?
uros_p je napisal/-a: Jaz bi raje bencinarja gledal - samo osebna preferenca, izkušenj z dizlači nimam.
Drugače pa me zanima, ko smo ravno pri teh tipih avtomobilov, ali ima kdo izkušnje s Pontiac Transsport? Blazno poceni, pa meni osebno kar lep avto za svoja leta,glede udobja pa tudi ne dvomim. Prihaja zima in iščem nekaj, kar bi prevažalo moje smučke in vso pripadajočo opremo, okoli po sloveniji in sosednjih državah, ker mi je svojega prvega avta škoda za to.
cruiser1 je napisal/-a:Tudi jaz sem bolj za bencinarje.
Glede pontiaca transsport alias chevrolet lumina: poznam dva, ki imata z 3.8l V6 motorjema. Men je to zelo dober avto, če potrebuješ veliko prostora udobno vožnjo in zmogljiv vzdržljiv motor. Prijatellji imajo glasbeno skupino in ga potrebujejo za prevoz benda in njihove opreme in se kar veliko in daleč vozijo. Avto ima že več kot 200.000km in teče brez problemov. Drugi znanec ga ima za službene namene in kot osebni avto. zamenjal ga je za VW sharana. Pravi, da sploh ne ve kaj mu je takrat bilo , da si je kupil sharana! udobje in zanesljivost avtomobila sta neprimerljiva. Oba pontiaca imata seveda vso opremo (avtomatski menj.,klima,tempomat..)
Je pa še en prijatelj imel transsporta 3.1l V6 z več kot 300.000km - brez problemov, ga je pa že prodal.
Tudi jaz sem si nekajkrat sposodil transsporta za daljše vožnje in mi je bil zelo všeč.
uros_p je napisal/-a:[. Pri transporterju pa kolebam pri kubituri. Načeloma imam raje večje motorje, ampak me pa vseeno zanima kako se 2.4 16v obnese?
audislovenija je napisal/-a:a niso bili baje dost problematični avtomobili da so crkvali nevem
Ivan36 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Ivan, še tisti z zjebano glavo motorja je 4.200€, on pa hoče van-a DO 3.000!
Hja še celi težko grejo kaj šele malo podrti naj vpraša in reče dam ti 3000€ pa adijo . Je pa letnik 2000 kar ni toliko slabo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov