Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
trust
Stalni uporabnik

Kraj: Nad Žirmi

Napisal/-a trust So okt 25, 2008 5:18 pm

TriCikl je napisal/-a:
Matjazy je napisal/-a:Da roverji niso ne vem kaj priča že dejstvo, da se hvalite z dobrimi 200k prevoženimi kilometri. Kot pri kakšnih 101kah.

Avtomobili (tako angleška honda kot roverji) so super, ne rečem da niso. Ampak o pretirani kvaliteti pa žal ne gre govoriti.

O kvaliteti česa govorimo? Izdelave? Materjalov? Pokvarljivost kot taka? O 200k govorimo ker so to primerki, ki smo/si jih lastimo. Sem pa par mesecev nazaj pri serviserju "sreču" roverja serije 400 z mislim da 430k prevoženimi. Gre se za to da govorite/govorijo o teh avtomobilih kot da je čudno da se še sploh premikajo po cestah. Ampak slabo menje imajo tisti, ki si roverja niso nikoli lastili...

Saj moja Honda bo tud še delal najmanj tok kilometrov, kot si jih omenil zgoraj. Samo mene zanima kvaliteta roverja 416, Honde civic (britasnki model) in Honda civic Japonska.
Piše v moji prometni, d aje država proizvajalka Japonska, kako potem je možno, d aimata Rover in Honda isto notranjost. Zkaja potem en piše država proizvajalka Britanija.

Veš kako jo je imel en tukaj rover 214, kratki model, crknil računalnik in potem je stal ta Rover, kr lep čas doma, nazadnje je šel za dele.

Mene zelo skrbi, da ni to dobesedno Evropski šmorn, ker potem bi raje kupil Japonski model ali ap nazadnje kupil vw/seat-a, renoja, ker so Evropski.

Sicer pa do 3000 evrov sem dobil tole zdaleč najboljši avto, hm reno clio l.99, BREZ OPREME 2300 evrov, jest pa dal z vso opremo razen usnja 500 evrov več s tem, da so bili menjani končniki, avspuh, pa še neke malenkosti.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So okt 25, 2008 5:36 pm

Pa p. kompliciraš. Z takimi stvarmi se prej obremenjuj, preden avto kupiš..

Kar je slabost angleškega modela Civica, torej 5 vratnega je edino mal slabša notranjost-kvaliteta (kkšn čriček več). Vsa tehnika je japonska identična Civic HB, Sedanu in Coupeju ki so japonski.

Kolk cajta bo pa avto delal je pa odvisno od tebe in od tega v kakšnem stanju si ga kupil (kaj je počel prejšni lastnik).
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov