blind3k je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:ja, pol morš pa kr pazit pr teh velkih kolah. ponavad gre za bl poslovna vozila, k delajo tud več kot 50 tisoč kilometrov na leto in znajo bit fuul velik voženi, po možnosti pa majo še kilometre nazaj vrtene (ravno zarad tega, k se jih precej nabere)
zato recimo velik pomen, kak "kader" vozil zbiraš, 1 leto lahko pomeni ogromno. osebno mam raje mal manj luksuza pa 2 leti mlajši avto
ampak je lahko avto z 250.000km prevoženimi lepše ohranjen od kakega razred majnšega z 150.000km
dan danes preko 200.000km za avto ni nič, še posebaj pa za vozila višjega razreda kjer se ve, da se bo delalo veliko kilometrov
chevy je napisal/-a:Ti me tudi znaš nasmejat![]()
OFF: Drgač vem tudi jaz za take bumbarje. Je pravla punca ko so šli pelat sestrico k nauku, da so k faroži prišle familije po tisto pomoč (hrana, pašta, mleko...), ki ti jo da karitas al RK (nevem kateri je bil)...pa so se pripeljali z BMW-ji, Golf 5-ka, ipd. dej dej, nesposobneži primitivni
volvo-boy je napisal/-a:ja zdej sm se ker odločil za kakšno hondo civic si al pa kaj podobnega.... ali accord .... bom pa malo gledal še po intrnetu če se bi dobil pameten avto za pametno ceno..... vsekakor vem da je potrebno takšen avto vzdrževati in se zavedam de ma volvo kar drag servis....
trust je napisal/-a:Moraš vedet, da avto pa tud ni večen....vedi, da manj, ko ima avto kilometrov manj je vrjetno, da se bo kvaril ob predpostavki, da sta oba bila vožena lepo. Lahko rečem, da nekdo ima že pri 60 tkm težave z avtom nekdo pa tud pri 200tkm nima nobenih težav, razen rednih servisov.
Ampak kljub temu je bolje imeti avto z čim manj prevoženimi. Seveda, če se ga kupuje mora imeti tud servisno, servisne listke, če tega nima potem se že ve kje smo.
Sicer pa ne vem, zakaj kupuješ avto za toliko denarja (oz., če ga sploh imaš tok). Raje kupi avto za malo manj glej od 4000 evrov dalje + narediš velik servis + zimsko-letne gume pa si zmagal. Bog ne daj, da kupiš avto z skoraj vsem denarjem, ki ga imaš....
OFF topic: POznam enga možakarja iz vasi, ta b****r si je šel kupt novga terenca, ko se pa smeje pa vidiš, d aje škrbast. Je res ljudjem danes tako pomeben avto, vse bi dali za njega, potem pa še za položnice nimajo, hrano. Kaj ap redno vzdrževanje takega avta, bencin, izredna popravila, zavarovanje, registracija to ni mačji kašelj. Mene bo stala Honda, čez 1000 evrov samo velk servis + gume + registracija. Pa tud, če bi bil velk servis narejen pred 20tkm bi ga ponovično delal.
In še en tak primer NOV AVTo človk pa škrbast in redcimo moja mami, brez avta, NOVE ZOBE.
Tud z starim avtom se, da lepo vozt notri samo ljudje so preveč zahtevni, dns bi rad mel čist vse.
volvo-boy je napisal/-a:ali mi lahko predlagate kakšen avto bi biu vredu za prvi avto (komaj izpit).....
katerega bi vi zbrali med (cena ni pomembna, ter do 100 kW- 136 KM):
-Audi A4
-Bmw serije 3 ali 5
-Saab 9-3
-Volvo S40 ali S60
-Honda Acoord
-Toyota Avensis
-Mitsubishi Lancer
-Subaru Imprezo
-Ford Mondeo
-Alfa Romeo 156 ali 159
trust je napisal/-a:Ma ljudje, kaj vam bodo luksuzni avti s seboj potegne poleg nabavne cene še en kup stroškov, recimo gume, bencin, registracija, servisi, kasko, če imaš nov avto, izredna popravila (avto pač ni večen)....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov