lisko je napisal/-a:Zato sprašujem ker se mi zdi sumljiv že zarad kilometrine......Me pa mika nekaj takega....kako je kaj z motorji pri teh avdijih?
sašo5 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Zato sprašujem ker se mi zdi sumljiv že zarad kilometrine......Me pa mika nekaj takega....kako je kaj z motorji pri teh avdijih?
..najboljši dizel vseh časov(nisem ga imel, ker so mi turbo benzinci bolj dišali) ampak po govoricah, ter po sami vožnji,(prevozil sem ga pa kr nekaj) ter zdržljivosti(seveda ob primernem servisiranju) tale je pa še zadnji face-lift B5 in so dejansko vse pomankljivisti (vodila...)odpravljene.....pa "navaden" je na bosch pumpo, zaradi tega je neuničljiv, paše mu vsaka "župa"... :P
lisko je napisal/-a:Zato sprašujem ker se mi zdi sumljiv že zarad kilometrine......Me pa mika nekaj takega....kako je kaj z motorji pri teh avdijih?
KARL ABARTH je napisal/-a:p.s. slika je sicer "OFF", gre pa za primer vozila, ki je pri 30 letih "življenja" "nabral" zgolj dobrih 20.000 km.
LP
KARL ABARTH je napisal/-a:OFF :Avto nisem videl, ocenjujem zgolj iz slik + na podlagi mojih izkušenj s KATRCA-mi.
Upam si trdit, da je vse original stanje.
Sicer pa - lahko združimo prijetno s koristnim - simbolično stavo "položiva" - avto greva skupaj pogledat, če ni original stanje plačam jaz kosilo, v obratnem primeru ti - pa še kakšno debato lahko "vrževa".
p.s. "bolezen", ki si jo navedel je sicer pogosta, obstajajo pa (sicer redke) izjeme - na Primorskem se dobi KATRE, ki imajo v najslabšem primeru površinsko "sem pa tja" kakšno sled rje (podvozje), kar še zdaleč ne pomeni, da je "pregnita".
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov