MateSLO je napisal/-a:No ja. Proceed se nisem probal, ga bom pa drugi teden po vsej verjetnosti ce bo kaj srece malo peljal okoli

Kaj pa menis na tole ->
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1868552#Priblizno enaka cena kot Proceed, stevilo konj dobro, bencinar ... zanima me samo zakaj je tako cenejsi od drugih Focusov ... :S
Morda je ta Focus še modelno leto 2008 in hočejo na tak način spucat stare zaloge (piše, da je 2.800 eur popusta).
Ima pa precej manj opreme od npr. Ceed-a LX fresh. Sicer je Focus super za vozit, ima enega najboljših handligov v razredu, a mene osebno npr. odbija ta plastična notranjost (trda in neugledna plastika na vratih). Oprema 'ghia' ali 'titanium' je malo drugačna zgodba, se pa cena ohoho dvigne...
Vsem dvomljivcem lahko samo toplo svetujem, da naj grejo na testno vožnjo s (Pro)Ceed-om. Mene je avto prepričal (sem ravno v fazi kupovanja le tega). In to glede na to, da sem prej vozil za razred večji avto (Mazda 6), je to še toliko večji plus za kio. Opel Astra GTC se mi je sicer tudi dopadla za vozit, ima pa npr. precej bolj hrupno notranjost kot Proceed (predvsem motor je precej bolj slišen).