No jaz sem bil lastnik barchette cca 4 - 5 let. In avto je super.. Sicer za moje pojme, ga je treba spustiti pa ena dobra platišča dati, pa bo super.. Meni stock varianta ne potegne toliko. Kar se tiče te rdeče barchette, se vidi da je streha že boga in da ima kar lufta.. No saj pri takih letnikih ni kaj drugega za priačkvoati.. To bi bilo pametno zamenjati, tudi avto bo izpadel veliko lepši in mlajši

Streho ne kupuj pri fiatu ampak se obrni na ebay.. Kar se tiče propustnosti, ob večjem deževju se je meni nabirala voda v tistem delu kamor se streha zloži.. sem pobrisal in je bila stvar rešena

Dele se dobi hitro.. mogoče je treba malo več čakati na kakšno komplet luč če bi jo slučajno zbil in kaj podobnega.Za take dele se splača ebay..
Na motorju nisem imel nikoli težav, edino kar je bila en napaka (mislim da celo serijska) problem z variatorji. Naj nebi bilo nobene škode samo v primeru če je fuč se zvok motorja sliši kot da bi bil diesel.. No jaz sem takrat novega kupil in me je prišel če se prav sponim cca 45.000sit (ne me držat za besedo). Sem pa šel tudi že na pag z njim, in za take ture je to užitek vozit. V prtalžnik sta prišle dve polne srednje borše in pa nekaj litrov alkohola

pa še e je dalo kaj natlačiti zravn.
Akumulator sem kar ene parkrat menjal, ker je bilo nekaj v stiku in če se nisem vozil par dni se je čisto izpraznil.. ta težava je bila odpravljena.
Potem še en tak problem pri barchetti je antena.. Pametno jo je Vzdrževati, sepravi na vsake tok cajta jo podmažeš ipd..
Vidim da je tisti rdeči avto tudi brez značk (clean look), torej je moral havbo tam ravnati in prebarvati.. Glede na to da ne piše da ni bil karamboliran je verjetno je ob popravilu mimogrede še značke odstranil