lancia hf je napisal/-a:vugy je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Glede Nemcev je tako, če bi se rad z avtovleko in naloženim avtom vozil v šolo in nazaj, ga kupi, da ne govorim o cenah servisa, ki so zlatarsko draga. Drugače pa glede na napisano, se že lahko kar solidno odločiš.
![]()
![]()
![]()
ker si jih že toliko mel......in toliko izkušenj z njimi....
je pa pisal en uporabnik tega foruma....da je z tem modelom astre nezadovoljen![]()
Jaz bi na tvojem mestu za ta dnar gledal minije.......ker so enostavno cool za študenta...rabljenega bi jas gledal seveda
Mam Cordobo, ki je use Nemško razen školke, in kot sem že v drugi temi napisal sem v 1 letu dal več nanjo kot smo dali na use Italijane, ki so pri hiši že 12 let.
Se kar dosti ukvarjam glede avtomobilizma in jih dosti poznam ko kritizirajo Nemce, saj skoz nekaj odpove, ali pa pri polotu ll serija ko je pri okoli 50 000 km zdrobilo ležaje v menjalniku ITD........ Predvsem so pa znani po padanju prednjih stranskih stekel. Drugače pa ko grem na morje, malo spremljam okoli sebe in ob cesti nevidim drugih pokvarjenih avtomobilov kot nemcev od cca 98 letnika naprej. Tako da nevem, a sem potem glih ob nepravem času na nepravem mestu, da vidim samo take avte.
Dej ne nabiji.
Deli za cordobo so napol zastonj. A to maš 1.4 pa kateri letnik?
Pa, govoriš, da trd avto

Mogoče, če ste zmahanega kupili.