Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 So dec 27, 2008 12:59 pm

Jst bi vzel Laguno. Mam megana 1.9dci 05 letnik, in sem letos naredil 40.000 (150.000 jih ma vseskup) in gre brez problema. Novejše 1.9dci motorje (od 03 naprej) so dost izboljšal. Sem voznik ki da veliko na udobje vožnje, zato bi zbral francoza. Passat pa velja za zanesljiv nemški avto. Nekako je prevzel vlogo golfa II.

Uglavn izibra je tvoja, karkoli boš izbral varne km

romanll
Novinec

Napisal/-a romanll So dec 27, 2008 4:28 pm

vidim da sem skoraj edini ki bi se(sem se)odločil za passata
se mi zdi da je notranjost pri renaultu 15 let za leseno žlico,da ne omenjam same vzdržljivosti pri renaultu

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge So dec 27, 2008 4:40 pm

Notranjost je 15 let za Passatovo? Ti se zajebavaš?

Ne mi reč, da so škatlaste armature bolj sodobne od futuristične Lagunine?
Slika
Vive Le Sport!

romanll
Novinec

Napisal/-a romanll So dec 27, 2008 5:05 pm

Sarge je napisal/-a:Notranjost je 15 let za Passatovo? Ti se zajebavaš?

ne pravim da je 15 let za passatovo,ampak 15 let za leseno žlico
a prebrati ne znaš :?: :?:
povej pa ti drugače napišem

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy So dec 27, 2008 5:07 pm

Sarge je napisal/-a:Notranjost je 15 let za Passatovo? Ti se zajebavaš?

No no...glede dizajna, imaš ti tudi premalo izkušenj...

ne ne zagovarjam ne enega ne drugega....ampak nikoli ni bilo in ne bo da kar je oglato je nedomiselno...kar pa je zaobljeno pa je višek dizajna :roll: :roll:

gre le mogoče za trend.....pa še tu ni linije kaj je boljše oglato ali zaobljeno :lol: :lol:

to kar si pa ti izrazo pa ni nobeno poznavanje oblikovanja in avtomobilov....

v bistvu gre med tema dvema smernicama oz. med temi vsemi smernicami za posameznikovo intuicijo kaj mu je več ;) ;)....

danes ravno je bilo zanimivo na dmax motor....ravno o tem......kaj odločuje pri nakupu novega vozila....

otip.....zapiranje vrat....vonj....lažni občutek varnosti...itd.

npr. uporabnik podzavestno misli da ta avto pa je robustno in varno narejen...ker so mogoče zanalašč vse tipke tako nastavljene....da imaš občutek da imaš nekaj roobustnega v roki

ontopic....jas osebno bi se odločil za Passata ker mi je všeč da je avto trd in se ne nagiba na ovinku...ampak to je spet individualnost

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge So dec 27, 2008 5:20 pm

Pa kaj tebi ni jasno vugy? Js govorim o sodobnosti oblike armature, ne pa o samem dizajnu. Passat in Laguna so vsak čist v svojem svetu kaj se tiče dizajna. Ni treba skakati na vsako kritiko tvojega ljubljenega VW, kot da si 10 let star.

In tu bomo nehali, ker bo nastal kreg.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist So dec 27, 2008 5:25 pm

esem je napisal/-a:
hladni je napisal/-a:no esem zdaj pa logično razmisli zakaj je to tako. Mogoče zato, ker je razmerje v nemčiji 100:10?

Ne vem, kaj hočeš reči oz katero logiko uporabljaš (če sploh)

:lol:

Kmalu bom kupoval avtomobil iz tega razreda.. in sem šel pogledat Laguno 2007, ki je bila med favoriti za nakup. Zunanjost mi je lepa, vendar sem bil zelo razočaran nad kvaliteto (cenenostjo) plastike v notranjosti. Je pa udobna in prostorna,ja.
No escape from the mass mind rape...

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy So dec 27, 2008 5:27 pm

Sarge je napisal/-a:Pa kaj tebi ni jasno vugy? Js govorim o sodobnosti oblike armature, ne pa o samem dizajnu. Passat in Laguna so vsak čist v svojem svetu kaj se tiče dizajna. Ni treba skakati na vsako kritiko tvojega ljubljenega VW, kot da si 10 let star.

In tu bomo nehali, ker bo nastal kreg.

E ravno v to sodobnost sem se pikno prej...in zgleda neveš brat...ali ne raumeš o čem sem govoril :?: :?: :?: :?: GRE ZA OSEBNO MNENJE LJUDI IN DOŽIVLJANJE LE TEGA (DESIGNA)...in ti se le en primerek osebnih doživljanj

oprosti nisem 10 let star......za o sodobnosti govoriti pa imaš premalo izkušenj v oblikovanju ;) ;) ;)

jaz mam vsaj srednjo šolo za design nareto ;) ;) ;) toliko o znanju oblikovanja :lol: :lol: :lol: drugače pa trenutno študiram če te že tak strašansko zanima koliko sem star.....upam da veš koliko so tisti stari ki študirajo

Pa še nikjer nisem niti omenu kateri ima boljši design...ampak samo da je passat trši in bi ga zato jaz kupil.........ker je to preveč subjektivna stvar da bi jaz reko da je laguna zanič tako kot si ti to reko za Passata......in je nekdo preveč ur polek sedel in premišljeval ter načrtoval da bi jaz kar tako rekel da je zanič ;) ;)

Počem pa ti lahko sklepaš mojo starost...če sem ti lepo kunstruktiven odgovor prej napisal

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So dec 27, 2008 6:01 pm

Še malo, pa bo treba brisat vse od lesene žlice naprej. :?:
Umirite se

jony
Novinec

Napisal/-a jony So dec 27, 2008 6:12 pm

ok ker vidim da je nastal kreg lahko admin zaklene temo. Sm pa kar odločen da bom vzel laguno. Notranjost sploh ni tako cenena v primerjavi s passatom prejšnje generacije kot nekateri pravite. Vseeno pa tukaj veliko pomeni, da dobim tri leta mlajši avto z manj kilometri.

Hvala vsem za odgovore.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov