Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

cwetto
Nov uporabnik

Peugeot 807

Napisal/-a cwetto To dec 30, 2008 11:24 pm

Kupujem ta avto (rabljen), ker sem mi zelo dopade v večih pogledih (tako vizualno, kot po uporabnosti) in me zanima, kakšnje mate kaj izkušnje z njim?

Če prav razumem, so zadaj trije ločeni sedeži in se lahko dva prestavita nazaj v prtljažnik?

Kako je z zadnjimi vrati, pri nekaterih piše da so električna? Torej jih od daleč odprem z daljincen? Al kako?

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Sr dec 31, 2008 12:27 am

ja z daljincem se odprejo
en klub-ena čast________nk maribor

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Če jan 01, 2009 2:50 pm

Sosed ga je imel nekaj časa. Kupil je novega. Sicer dolgoletni voznik peugeotov in pravi ljubitelj te avtomobilov, je zaradi tega avtomobila potem kupil toyoto. Sicer so mu zadeve porihtal v garanciji, ampak z avtomobilom je bilo dobesedno ves čas nekaj narobe.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če jan 01, 2009 3:27 pm

francoz :D

ne, hec. mene je zelo pozitivno presenetil. vrata se odprejo z daljincem, ali na kljuko (samo ven jo potegneš). fancy, moram rečt...

šel je kar ok, ni nekaj za terat ta avto, je zeloooo udoben. z mojo ibizo se 60 ne upam pripeljat čez štreko, ker se bojim da bom kaj odtrgal, s tem 807 sem se pripeljal 110 pa je blo kot vožnja po oblakih.

v glanem ok avto. in ja, zadaj so zici deljeni (trije). lahko jih prestaviš po želji. prtlažnik ima pa ogromen

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če jan 01, 2009 4:31 pm

Sicer bi rekel roke proč od četverčka 807/C8/Ulysse/Phedra, ampak tisti, ki so zdržali do tega dne pri prvem lastniku, bi morali imeti vse bolezni pozdravljene že v garanciji, tako da so lahko celo OK nakup.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov