Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

fify
Nov uporabnik

Nakup fieste

Napisal/-a fify Če dec 25, 2008 3:55 pm

Hej !

Mene pa zanima če je fiesta 1.3 res tak grozen "skret", kot pravijo nekateri, da je 1.4 veliko bolj poskočna in boljša ?? Moje vožnje so kratke, bolj po mestu, kot ne, vozim počasi oziroma po omejitvah. Kakšne so vaše izkušnje ?

Na avto net se prodaja ena fiesta 1.3 letnik 2007, 4 x air bag, avtomatska klima, parkirni senzorji, potovalni računalnik, prevoženih 21000 km po ceni 7.790 evrov - avtohiša. Je ta cena realna ?

Žal nimam prav veliko izkušenj s kupovanjem avtomobilov, zato se obračam na vas

Lp

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če dec 25, 2008 4:11 pm

Zmeni se za testno vožnjo ene in druge. Kar je za nekoga skret je drugemu svetinja.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Gobavc
Novinec

Kraj: LJ-Vič

Napisal/-a Gobavc Če dec 25, 2008 7:18 pm

Moja babnica jo ima. Motor je res kar len, ni pa to spet oh in sploh grozen skret. Je pa povprečna poraba pri 90% mestne vožnje dobrih 8 litrov. Pelji in se odloči. Moji je dovolj močan za po mestu, meni pač ni ;)

gvidovic
Nov uporabnik

Napisal/-a gvidovic Ne jan 04, 2009 1:24 pm

nebom odpiral nove teme...za takšno stvar pa bom kr tukaj napisal.zanima me samo koliko barov morem imet v pnevmatikah na ford fiesti 1.1 let. 94 ...vem da bi tole moglo pisat nekje v avtomobilu ampak nisem nikjer zasledil.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: coco66 in 4 gostov