Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe jan 02, 2009 5:56 pm

Moj avto jih bo imel 5 let star cca 170000 prevozenih, pa ni dizel pa ni visjega razreda...tok o realnih kilometrih avtomobilov na avto.net :roll:

sam tolk nacionalizma kot ga je tule je pa že "mal" čez mejo zdravega okusa :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Po jan 05, 2009 1:30 am

na avto.net ni važno ali je od preprodajalca ali od posameznika ker ti vsak lahko reče da je avto odlično ohranjen saj avto lahko fotkaš z takih zornih kotov da res lepo zgleda pol pa prideš pogledt pa tak da te kap govorim iz lastnih iskušenj. zaj s kere regije je avto ali je to mb ali ce ali ...... sploh ni važno, meni se zdi če je v mestu , tam folk bol dava na servise pa to če pa z podeželja tam pa še vsak nekaj sam šravfa, zaj pa če zna tolk boljše če ne pa proda zjeban avto. sploh pa na novih avtih nimaš več kaj dosti sam delat , tak da ali kupiš servisiran avto ali pa tak ko je bil samo vožen vožen vožen- prodan.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Po jan 05, 2009 10:06 am

lumpii je napisal/-a:
el_diablo je napisal/-a:sm šu enkrat enga gledat,tut kao ko nov pa tu,pol pridem pa ke,pa čista kap.sm popizdu čist,če ne bi blo moje takrat zravn,bi zagrabu štango pa nalomu prodajalca,in še avto bi mu razbu. res mi je zakuhalo takrat :twisted: :evil: :noro

Bi ja... Usral bi se.....
Sej taki pravi svercerji nikol na hodijo sami, vedno je kdo kje v ozadju.
Na kuncu bi se oni tebe prefukali, denar pobrali pa se tvoj avto bi ti stolkli.
Ne mors tko delat.
Tud jst sem sel parkrat u MB ali CE pač zastonj, ker je prodajalec rekel da je avto v nulo, prideš tja pa tema.....
Kaj cmo, ne morš kr mlatt folk naokol. ( sicer bi ga brez problema polomil).....rečem pač a boš dal keš vsaj za pijačo, pa gremo neki spit in to je to....

Pa človek kje živiš ti ! Pišeš tu gor po forumu kak mamo mi za falus tu avte a vseeno jih se hodis gledat? Pa da bi nekoga natuko pa neke finte daj odrasti, prodajalec ti valda nebo vsega povedo to je pac tak. Sem tud sam sel zastojn 2 krat v lj pa kaj cem saj sem se jaz odloco da grem. Tak da nena pametuj tu nekaj gor !
Lp by Mare

fdraga
Nov uporabnik

Napisal/-a fdraga Po jan 05, 2009 9:48 pm

Ko ste tako vsi pametni pa povejte pri kateremu trgovcu se splača kupiti avto? LJ regija. Kupujem namreč avto.

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a ijuvan Po jan 05, 2009 9:54 pm

xalfist je napisal/-a:na avto.net ni važno ali je od preprodajalca ali od posameznika ker ti vsak lahko reče da je avto odlično ohranjen saj avto lahko fotkaš z takih zornih kotov da res lepo zgleda pol pa prideš pogledt pa tak da te kap govorim iz lastnih iskušenj. zaj s kere regije je avto ali je to mb ali ce ali ...... sploh ni važno, meni se zdi če je v mestu , tam folk bol dava na servise pa to če pa z podeželja tam pa še vsak nekaj sam šravfa, zaj pa če zna tolk boljše če ne pa proda zjeban avto. sploh pa na novih avtih nimaš več kaj dosti sam delat , tak da ali kupiš servisiran avto ali pa tak ko je bil samo vožen vožen vožen- prodan.

Ti pa že dolgo nisi bil na podeželju kaj? Tudi mi smo že "malo" naprej od železne dobe :roll:

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist To jan 06, 2009 12:11 am

hehe jaz živim na podeželju pa vem kak je, malo keri se ti bo pelo avto na poblaščen servis. govorim za starejše avte, novejših itak da ne.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: AssKicker, Google Adsense [Bot] in 9 gostov