sam tolk nacionalizma kot ga je tule je pa že "mal" čez mejo zdravega okusa

lumpii je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:sm šu enkrat enga gledat,tut kao ko nov pa tu,pol pridem pa ke,pa čista kap.sm popizdu čist,če ne bi blo moje takrat zravn,bi zagrabu štango pa nalomu prodajalca,in še avto bi mu razbu. res mi je zakuhalo takrat![]()
![]()
Bi ja... Usral bi se.....
Sej taki pravi svercerji nikol na hodijo sami, vedno je kdo kje v ozadju.
Na kuncu bi se oni tebe prefukali, denar pobrali pa se tvoj avto bi ti stolkli.
Ne mors tko delat.
Tud jst sem sel parkrat u MB ali CE pač zastonj, ker je prodajalec rekel da je avto v nulo, prideš tja pa tema.....
Kaj cmo, ne morš kr mlatt folk naokol. ( sicer bi ga brez problema polomil).....rečem pač a boš dal keš vsaj za pijačo, pa gremo neki spit in to je to....
xalfist je napisal/-a:na avto.net ni važno ali je od preprodajalca ali od posameznika ker ti vsak lahko reče da je avto odlično ohranjen saj avto lahko fotkaš z takih zornih kotov da res lepo zgleda pol pa prideš pogledt pa tak da te kap govorim iz lastnih iskušenj. zaj s kere regije je avto ali je to mb ali ce ali ...... sploh ni važno, meni se zdi če je v mestu , tam folk bol dava na servise pa to če pa z podeželja tam pa še vsak nekaj sam šravfa, zaj pa če zna tolk boljše če ne pa proda zjeban avto. sploh pa na novih avtih nimaš več kaj dosti sam delat , tak da ali kupiš servisiran avto ali pa tak ko je bil samo vožen vožen vožen- prodan.
Po forumu brska: AssKicker, Google Adsense [Bot] in 9 gostov