Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr jan 07, 2009 3:59 pm

potem jih pa več opiši, ker tema je ratala res zanimiva ;)
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So jan 10, 2009 5:25 pm

Pa blo je par cvetk...

Ena recimo je bila da se pri Evotu v diferencialih olje menja pri velikem servisu (na 100.000km),... Samo pač nebi rad grdo govoril o uradnem servisu pri katerem sem bil. So bile stvari, ki jih niso vedeli, pa sem jim pri marsičem tudi jaz pomagal ampak na koncu dneva sem jim še vedno hvaležen ker so se vedno potrudili zame in vedno sem zadovoljen odpeljal od njih. Pač ne moreš jim zamerit da ne vejo vsega o avtu katerega vidijo enkrat na 2 meseca...

Vsekakor pa, Šubelj in Ahčin - pohvalno, Autocommerce ... No comment.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So jan 10, 2009 6:44 pm

AC-lol, tam ti bodo še žarnice napačne dali. Been there. In se ne vračam, pa ne zaradi žarnic. :evil:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
kingroad
Novinec

Re: nakup mitsubishija EVO 8,9 ??

Napisal/-a kingroad Ne jan 11, 2009 3:47 pm

si že kaj ogledal/nabavil??

lp
evo4fun
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Zodd in 9 gostov