Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

dms
Novinec

Napisal/-a dms Po jan 12, 2009 11:18 pm

esem je napisal/-a:Očitno se človek spozna na Ax/Saxoje, zavarovanje bo prenesel s saxoja, edino pravega AX-a mora najti - da ga v tem letu ne bo treba preveč popravljat. Zato mu ne pametujte z Accenti, Uno-ji itd, raje mu pomagajte najti dobrega AX-a.

No,sam podam repliko,zakaj sem podal unota kot opcijo.Tu ne igra velike vloge,ce se clovek spozna ali ne.Gre se za to kaksen avto bo dobil za ta denar.Mislim,da bo lepega ax-a tezje nasel za 200€,kot lepega unot-a za 200€.S tem da bo uno-ta lazje prodal.Moje mnenje.To leto mislim,da mu je vseeno v cem se bo vozil.Prvenstveno so mu najvaznejsi strosek nakupa in strosek morebitnega vzdrzevanja,za to sem dal unota za opcijo.Ce mu je pa vazno,da je citroen,potem pa...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po jan 12, 2009 11:54 pm

Saj ravno v tem je stvar - ne bo dobil res lepega ax-a ali unota za 200 €! In stroški vzdrževanja (morebitna, a verjetna popravila) tu prevesijo na AX-a ravno zato, ker se na AX-a očitno spozna (Saxoja, ki je najmanj po mehaniki isti avto, bo sam porihtal) in bi torej vse ali večino težav na AX-u sam diagnosticiral in popravil. Poleg tega ima z AX-om možne rezervne dele za Saxoja + dodatne izkušnje za kasneje. Samo (a več kot dovolj!) v tem je keč.

vario
Nov uporabnik

Napisal/-a vario Po jan 12, 2009 11:59 pm

Avtor bo itak dobil dele v Žireh pri Binetu, zato pa vrjetno kupuje ax.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To jan 13, 2009 12:11 am

Sonček?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Zodd in 9 gostov