Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a scoop Če jan 15, 2009 10:04 am

Bi bilo dobro vedet, da avtomatski menjalnik pomeni tudi vecjo porabo goriva,... Pa disk plosce malo pogosteje menjat oz. pakne,... Saj je noga skor nenehno na zavori v mestni voznji,...
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Če jan 15, 2009 10:55 am

scoop je napisal/-a:Bi bilo dobro vedet, da avtomatski menjalnik pomeni tudi vecjo porabo goriva,... Pa disk plosce malo pogosteje menjat oz. pakne,... Saj je noga skor nenehno na zavori v mestni voznji,...

Odvisno kako voziš.Imamo doma Audija A3 tiptronic...ima prevoženih 180tisoč in še kar prve diske,pa tudi po ploščicah ne gre tako zelo.oz ni razlike med navadnim menjalnikom.
Je pa avtomatik super zadeva,ko se ga navadiš ga ne zamenjaš za navadnega.
:vrum

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če jan 15, 2009 11:31 am

marej je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2442726 tale se mi zdi še zmeraj najbolj prepričljiv pa še 2lastnik je.Ali se pri teh avtih,da preveriti preko karoserijske številke.

Sori, ampak avto prodajat po devetih mesecih uporabe ...
Meni to zelo smrdi na težave, ki so predrage ali pa težko rešljive za lastnika, ki ga prodaja. Če bi bil tako dober, kot ga hvali, ga verjetno ne bi prodajal po manj kot letu ???

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a scoop Če jan 15, 2009 12:08 pm

Gorch je napisal/-a:
scoop je napisal/-a:Bi bilo dobro vedet, da avtomatski menjalnik pomeni tudi vecjo porabo goriva,... Pa disk plosce malo pogosteje menjat oz. pakne,... Saj je noga skor nenehno na zavori v mestni voznji,...

Odvisno kako voziš.Imamo doma Audija A3 tiptronic...ima prevoženih 180tisoč in še kar prve diske,pa tudi po ploščicah ne gre tako zelo.oz ni razlike med navadnim menjalnikom.

Stric ma Passata 1.8 T Avtomatica,... Pakne menja kar pogosto ja,... Dokler jst zamenjam dvoje, on jih zamenja 5... Mestna poraba je pa cca. 1.5 litrov visja, kot pri 1.8 T rocni menjalnik,... In kolker sem opazil, fant bi imel ta avto vecinoma za po mestu se vozit...
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Če jan 15, 2009 12:23 pm

scoop je napisal/-a:
Gorch je napisal/-a:

Stric ma Passata 1.8 T Avtomatica,... Pakne menja kar pogosto ja,... Dokler jst zamenjam dvoje, on jih zamenja 5... Mestna poraba je pa cca. 1.5 litrov visja, kot pri 1.8 T rocni menjalnik,... In kolker sem opazil, fant bi imel ta avto vecinoma za po mestu se vozit...

No ja stricu lahko mirne duše rečeš,da nima pojma o vožnji avtomobila...al je pa na vršiču doma,pa se vsak dan v dolino voz?!

marej
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a marej Če jan 15, 2009 2:37 pm

Gorch je napisal/-a:
scoop je napisal/-a:
Gorch je napisal/-a:

No ja stricu lahko mirne duše rečeš,da nima pojma o vožnji avtomobila...al je pa na vršiču doma,pa se vsak dan v dolino voz?!

Jah mi mamo Audija a8 in smo zelo zadovolni zna biti ekonomičen glede porabe je vse odvisno od tvoje noge.Moj oče je primer zelo nežen z gasom in se prov vidi kako menjalnik preračunava,da je ekonomičen.Naprimer moja mami ma bolj težko nogo in ga tudi bolj v obrate tiši.Glede zavor pa nevem sklepam,da grejo hitreje.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov