Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

guslovd
Nov uporabnik

Prosim poznavalce za pomoč pri nakupu avta

Napisal/-a guslovd So jan 24, 2009 8:16 pm

Pozdravljeni, zanimam se za nakup rabljenega avtomobila pa bi pred nakupom avto peljal na pooblaščen servis VW, kjer bi mi avto priklopili na računalnik in opravili tehničnega ali kaj podobnega, da se prepričam, da je z avtom vse ok.

Zanima me ali je ta test možen, ter koliko stane takšen test (Porshe Koper).

Hvala vam za kakršnokoli informacijo

Dragan

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jan 24, 2009 8:21 pm

avto lahko odpelješ na pregled tudi na amzs
http://www.amzs.si/?podrocje=8

samo elektroniko oz. njeno stanje pa na porsche koper, da ga pogledajo na pc - stane nekje cca. 25€ priklop

peterl
Nov uporabnik

Napisal/-a peterl So jan 24, 2009 9:41 pm

Mogoče off-topic, pa vseeno. Ko sem se zanimal za Passata pri Cronocar Vipava, mi je prodajalec dejal, da avta ne morem odpeljat na servis prej. Vzrok naj bi bil to, da če nisi (še) lastnik avta, naj ti ne bi izdali nikakršnih podatkov. To naj bi lahko storil po nakupu in mu reklamiral, če bi bilo kaj narobe.

Zdaj vidim, da je tip res nategator al pa vsaj za tega Passata nekaj skriva :-)

Srečno pri nakupu.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ So jan 24, 2009 10:33 pm

haha peterl...
da ne izdajo podatkov. :lol: se gre pač z lastnikom in prisostvuje pregledu s testerjem, ki pa sigurno ne pokaže vsega.

sicer pa.. brezplačno vam na uradnem servisu, če tam servisirate, sprintajo vsa vaša dosedanja popravila, okvare in podatke.. tako, da vsaj to bi lahko zahtevali od prodajalca
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Zodd in 9 gostov