Kupujem Kangooja in bi prosila, če mi lahko kdo malo svetuje na kaj moram biti pozorna...

Full hvala za odgovore

GiGi1985 je napisal/-a:Pozdrav,
Zakaj pa ravno kangoo? Osebno bi ti priporočal Berlingo ali Partner, takorekoč identična avta, samo da je prvi Citroen, drugi pa Peugeot, sta pa iz istega koncerna.
Poglej še mal za tema dvema, imata lahko tudi drsne vrate, isto prostora kot Kangoo, sta pa veliko bolj udobna, bolje opremeljena in dost bolj "domača" (beri; ne deluje delavsko in z golo pločevino kot Kangoo, katerega bi osebno imel samo za jabolka prevažat)
Drugače pa če bi rada Renault poglej za Scenicom. Odličen avto,zelo udoben, varen, velik prtlajžnik, popolnoma zložljivi in hitro ter preprosto odstranljivi zadnji sedeži (vsak je posebej, tako da lahko odstraniš samo srednnji/ levo/desno) dost odlagalnih polic. Mogoče se je potrebno od začetka navadit višine in občutka da voziš zelo velik avto, ampak ko se ulafaš je stvar zakon. Je pa res da nima drsnih vrat, ampak se zadnje vrate odprejo zelo na široko. Cena za letnik 98-99 z klimo cca 2500-3000 eur kar se mi zdi zelo ugodno. Sem si ga lastil osebno in sem bil res navdušen nad praktičnostjo.
Kot so že fantje rekli, kupovati 10 let starega Kangooja je tombola. Večina jih je slabo ohranjenih, neudobni, slabo opremljeni, predragi glede na to kaj nudijo...... priporočam kaj drugega.
vso srečo z nakupom, LP
Sriple Tix je napisal/-a:Kangoo.
Iz ljubega miru se mu je pri 70.000 km odlomila zadnja, zdi se mi leva torzija (avto vozen izkljucno za druzinske potrebe), zablokirale zadnje bremze (na sreco na parkiriscu), stranska vrata se nekega dne niso dala vec odpreti (popravilo takrat 30K Sit), z enim kljucem sem ga odpiral, z drugim zaganjal motor ( po pol leta uporabe sta izgubila vsak po eno funkcijo), pri rosnih dveh letih ze rjavel v prtljaznem prostoru, da zadnjih blatnikov in drsnih vrat, ki so spodaj nepopravljivo strlela 0.5 cm navzven, niti ne omenjam, na armaturki stalno svetilo polno luck, nekje se je izgubljala elektrika in po treh dneh mirovanja ni vec vzigal (le na kable) ... se nekaj malenkosti, na kar sem najverjetneje ze pozabil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov