Matjaz46 je napisal/-a:Nobenega prepisa ne rabiš delat pa overjat! Idita do enega prodajalca avtomobiliv, naredita kupoprodajno, ti prodajalci vzamejo ponavadi 1% od cene avta, pol je najbolše it na Štajerski avtodom kjer ti tudi overijo kupoprodajno, naredijo prepis in novo prometno in to je to! Cestnina, tablice pa vse ostanejo na avtu edino za cestnino se pol zmeniš če daš prodajalcu nazaj! Pol pa še samo zavarovanje in kopijo pošleš prejšnemu lastniku!
Sicer pa je že blo tolko govora o tem da lahko tudi malo poiščeš!
ban je napisal/-a:Pri enemu dilerju ali avtohiši naj ti sestavjo pogodbo, to podpišeta oba, potem na UE overš pogodbo (stane 1,06€), greš na zavarovalnco uredit zavarovanje, skopiraš zavarovalno polico in staro prometno in jo daš lastniku, da on potem dobi nazaj razliko za cestno takso.
lenivec
objavaObjavljeno: 20 jan 2009 21:16 Pošlji temo:
ban je napisal:
Pri enemu dilerju ali avtohiši naj ti sestavjo pogodbo, to podpišeta oba, potem na UE overš pogodbo (stane 1,06€), greš na zavarovalnco uredit zavarovanje, skopiraš zavarovalno polico in staro prometno in jo daš lastniku, da on potem dobi nazaj razliko za cestno takso.
nerabiš na UE Wink nerabiš do dilerja. prepise in overitve se dela že na tehničnih. torej prideš nardiš prepis, nardiš tehničnega skleneš zavarovanje plačaš cestnino itd vse za enim pultom.
Matjaž87 je napisal/-a:lenivec
objavaObjavljeno: 20 jan 2009 21:16 Pošlji temo:
ban je napisal:
Pri enemu dilerju ali avtohiši naj ti sestavjo pogodbo, to podpišeta oba, potem na UE overš pogodbo (stane 1,06€), greš na zavarovalnco uredit zavarovanje, skopiraš zavarovalno polico in staro prometno in jo daš lastniku, da on potem dobi nazaj razliko za cestno takso.
nerabiš na UE Wink nerabiš do dilerja. prepise in overitve se dela že na tehničnih. torej prideš nardiš prepis, nardiš tehničnega skleneš zavarovanje plačaš cestnino itd vse za enim pultom.
V ljubljani na interservisu v lj ne moreš naredit kupoprodajne pogodbe! razn če so v zadnih 20 dneh zrihtal.
Imajo overitev pogodbe ki stane okoli 4evre . Prepisa pa še ne.
tko da ko sem jaz prodaju avto sem šov do dilerja pa naredu prepis in pol šov overit in na licu mesta je še novi lastnik registreru avto kjer sem tut dubu kopijo zavarovalne police. Pa če ga prodajate vzemte kopijo overjene pogodbe ! tko mi je reku diler
LP Matjaž
Caby je napisal/-a:Malo neumno vprašanje...Greš to lahk do kateregakoli dilerja ali tistega, katero znamko avtomobila prodajaš?
lenivec je napisal/-a:ban je napisal/-a:Pri enemu dilerju ali avtohiši naj ti sestavjo pogodbo, to podpišeta oba, potem na UE overš pogodbo (stane 1,06€), greš na zavarovalnco uredit zavarovanje, skopiraš zavarovalno polico in staro prometno in jo daš lastniku, da on potem dobi nazaj razliko za cestno takso.
nerabiš na UEnerabiš do dilerja. prepise in overitve se dela že na tehničnih. torej prideš nardiš prepis, nardiš tehničnega skleneš zavarovanje plačaš cestnino itd vse za enim pultom.
Po forumu brska: Google [Bot], kiki13 in 9 gostov