Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Katera vozila naj stestirajo?

Napisal/-a mihaing Po feb 16, 2009 3:14 pm

Ker ponavadi nimamo vsi možnosti do dostopa nekaterih vozil, sem odprel to temo, ker bi nekateri radi videli test tudi skozi vaše oči in občutke (admini in moderatorji).

Ima kdo morda resnično posebno željo da bi avtomobilizem.com testiral kakšno vozilo, za katerega si resnično želi videti test?

Morda pa nam bodo kaj uresničili! Nikoli se ne ve.

Moj predlog je: subaru impreza WRX STI ali BMW 135

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Po feb 16, 2009 3:25 pm

Zares rad bi videl primerjalni test novega Megana Coupeja in VW Scirocco 2.0 TSI... Če nimate testnega voznika se prostovoljno odrečem prostemu času in se ponudim za šoferja :vrum :___o

:P
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Re: Katera vozila naj stestirajo?

Napisal/-a Beastmaster Po feb 16, 2009 3:27 pm

mihaing je napisal/-a:Ker ponavadi nimamo vsi možnosti do dostopa nekaterih vozil, sem odprel to temo, ker bi nekateri radi videli test tudi skozi vaše oči in občutke (admini in moderatorji).

Ima kdo morda resnično posebno željo da bi avtomobilizem.com testiral kakšno vozilo, za katerega si resnično želi videti test?

Morda pa nam bodo kaj uresničili! Nikoli se ne ve.

Moj predlog je: subaru impreza WRX STI ali BMW 135

In kje bi jih pa A.com stestiral? A misliš da majo admini pa modi same zverine al kako?
:roll: :roll:

Ps:za teste obstajajo druge strani, kjer je Impreza in Bmw že stestiran, pravtako praktično vsak avto! Samo vprašaj strica googla pa boš marsikaj novega zvedel :con

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: Katera vozila naj stestirajo?

Napisal/-a esem Po feb 16, 2009 4:02 pm

mihaing je napisal/-a:Ker ponavadi nimamo vsi možnosti do dostopa nekaterih vozil, sem odprel to temo, ker bi nekateri radi videli test tudi skozi vaše oči in občutke (admini in moderatorji).
...

Me res zanima, zakaj si moral odpret novo temo, če bi lahko to napisal v temo, na katero se navezuješ?
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... c&start=20

Zaklepam
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov