Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

jakasulc
Nov uporabnik

Uvoz iz Nemčije

Napisal/-a jakasulc Ne feb 22, 2009 1:21 am

Pozdravljeni!

Zanimam se za :

Golf V GTI
5 vrat
Ročni menjalnik
Rdeča barva

Omenjen oglas mi je zanimiv :

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vzyajvcqxd2c

Če ima kdo kake predloge o uvozniku oz. nekom, ki se s tem ukvarja in mu gre zaupati, bom hvaležen iz dna srca. Hvala!

Lep pozdrav

Uporabniški avatar
s3
Nov uporabnik

Napisal/-a s3 Ne feb 22, 2009 8:00 am

Ne razumem zakaj bi si kupil prav ta avto...Pri nas bi ga dobil za manj denarja...Govorim iz izkušenj, ker sem kupil isti avto 3 mesece nazaj in sem se odločil za nakup v sloveniji ker bi iz nemčije prišel več denarja..

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Ne feb 22, 2009 10:36 am

Pokliči to firmo so zelo profesionalni in redki pošteni:
http://www.imperas.si/
govori z Andrejem Vrečarjem. Meni osebno in enemu prijatelju je v roku meseca in pol pripeljal avte s katerima sva noro zadovoljna pa še ceneje sva prišla skozi kot tu v Slo, o opremi avtov pa da ne govorim.lp

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne feb 22, 2009 11:04 am

Greš gor, si ogledaš avto, se usedeš za mizo, prodajalec ti skuha kavo, ti mu daš pasuš, on pride čez pol ure nazaj s zoll tablcami pod roko, skeširaš in se odpelješ. Pr nas greš na davčno (baje najbolj v Kamnik, kjer zrihtajo v 1 uri) plačaš davek, greš na homologacijo nato pa na registracijo in zavarovanje. Ne vzame ti več kot 2 dni.

Uporabniški avatar
DIrk
Novinec

Napisal/-a DIrk Ne feb 22, 2009 11:11 am

primozek68 je napisal/-a:Greš gor, si ogledaš avto, se usedeš za mizo, prodajalec ti skuha kavo, ti mu daš pasuš, on pride čez pol ure nazaj s zoll tablcami pod roko, skeširaš in se odpelješ. Pr nas greš na davčno (baje najbolj v Kamnik, kjer zrihtajo v 1 uri) plačaš davek, greš na homologacijo nato pa na registracijo in zavarovanje. Ne vzame ti več kot 2 dni.

Tole o Komniku in plačevanju DDV kar pozabi. V zadnjem letu so kompliciral kot ne vem kaj. Zdaj pa mislm da sploh ni več davčne v kamniku

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne feb 22, 2009 11:16 am

Takrat je še blo, zdej pa ne vem... Tole o Kamniku mogoče ne drži, greš pa pač v Lj.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Ne feb 22, 2009 11:46 am

sj včasih res ne vem kaj mutijo na davkariji...jim pustim tam papirje, rečejo naj pridem čez en teden, potem pa pridem in ga vidim kako vse zrihta direkt pred mano šele takrat...krneki
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

jakasulc
Nov uporabnik

Napisal/-a jakasulc Ne feb 22, 2009 2:19 pm

Ja sem glegal pri nas, samo ga ne najdem. Če mogoče veš, kje se prodaja oz. kje pogledati ti ne bom nič kaj zameril =)

Hvala

s3 je napisal/-a:Ne razumem zakaj bi si kupil prav ta avto...Pri nas bi ga dobil za manj denarja...Govorim iz izkušenj, ker sem kupil isti avto 3 mesece nazaj in sem se odločil za nakup v sloveniji ker bi iz nemčije prišel več denarja..

SPEEEED
Nov uporabnik

Napisal/-a SPEEEED Ne feb 22, 2009 9:31 pm

Jaz iščem isto GTIja, samo 3 vratnega in obvezno z DSG

Če ve kdo za kakšnega dobrega ....

jakasulc
Nov uporabnik

Napisal/-a jakasulc Po feb 23, 2009 12:09 am

SPEEEED je napisal/-a:Jaz iščem isto GTIja, samo 3 vratnega in obvezno z DSG

Če ve kdo za kakšnega dobrega ....

Tud sam sm študeral o DSG, samo....ne vem, nekak mi je užitek met eno roko na volanu in drugo na šaltungi. Sploh pa, kako bi pol motal z eno roko, če morš met obe gor =) Ne vem no, sej zadeva je res superca, samo bojim se, da bi mi postalo dolgčas. Kaj praviš?

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po feb 23, 2009 8:03 am

Ti priporočam, da ne kupuješ DSGja. Če ga boš slučajno kupil, potem ne boš več hotel kupit avta brez avtomatskega menjalnika :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

SPEEEED
Nov uporabnik

Napisal/-a SPEEEED Po feb 23, 2009 6:19 pm

Vse to je res ampak vseeno bom vzel z DSG :twisted:

Edino problem je ker, je moj budget omejen na 15k in pri nas ni kakšne izbire za ta denar :s Če pa že so pa verjetno slabše ohranjeni...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov