Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Re: zenima me vase mnenje za porsche

Napisal/-a TriCikl Sr feb 25, 2009 1:09 pm

porsche_c4 je napisal/-a:Pozdravljeni,

imam eno vprašanje. Kupujem Porsche carrera 4 cabrio (letnik od 2000-2003 )
videl sem enega vse uredu in prow zunanja barva avtomobila je metalik siva notranja pa temno zelena. problem nastane pri obliki v cabrio ta skladnost siv avto notr pa temno zeleno se samo meni zdi cudno ali tudi vam? Res sem v dvomih, ne bi rad da bi se mi smejali v taki kombinaciji. :)

Najlepša hvala za odg. že v naprej.
p.s ne rabim odg kot naprimer: kupi novega pa bos imel po zelji ali pa vzemi enega kjer je barva notranja drugacna. zelim slisat samo vase mnenje te kombinacije.

lp[/b]

Torej tebi je ta barvna kombinacija všeč? Meni zveni prav všečno, povrh vsega pa še odstopa od ostalih.
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr feb 25, 2009 1:13 pm

jst tut ne vem zakaj kompliciraš...če teb neki ustreza pol si ti to kupš neglede na to kaj drugi rečejo...itk če ti bo kdo kej reku bo sam ljubosumen k boš porša furu :D
drgač pa men zelena notranjost ne ustreza pa sploh ne vem če sm jo že kdaj vidu! mogoče samo pri starih avtih.

pa zihr se da notranjost zamenjat...če pa ne pri poršeju (kar je mal čudn) pa zih pr kšnmu privatniku k se s tem ukvarja (preobleka sedežev uglavnem vsega usnja notr) ostalo pa prefarbaš :D

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr feb 25, 2009 2:02 pm

Nekaj je treba razjasnit:
Porša se kupuje po parih variantah.
1. Delal pridno celo življenje, vedno so mi bili všeč porši, klasika pač, zato si bom pri 50ih privoščil Carrero, najverjetneje novo, v taki barvi kot mi paše. Verjetno sive barve, da ne bom preveč izstopal.
2. Proti tridesetim grem, rad bi bil kul, dokler sem še mlad, porši so že leta cool, najbolje da si omislim enega, tistega talepega, pa rabljenega, kdo bo dal toliko za nov avto. Samo katera barva bi bila najbolj kul?
3. Želim kvaliteten športen avto, ki ga bom lahko vozil vsak dan, porš je očitna izbira, pozanimal se bom kateri ima najboljše vozne lastnosti in si bom kupil najboljšega, ki si ga lahko privoščim, če lahko novega super, čene bom pa poiskal kakšnega lepo ohranjenega, mi je vseeno kakšne barve bo.

Verjetno se avtor teme najde nekje tu vmes :lol:

Človek, kupuješ porša iz napačnih razlogov. "Kul" boš tudi s 307cc, za dosti manj keša.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Sr feb 25, 2009 2:06 pm

Pa kul bi bil, če bi ti tastari pustil dnar za smučarsko karto, ne pa da morš dolgcajt med počitncami tle gor zabijat, medtem, k kolegi smučajo.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr feb 25, 2009 2:18 pm

Prvo sosede vprašat kera kombinacija jim je najbolj všeč. Da bo zavist čim večja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jao kere teme folk odpira..

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Sr feb 25, 2009 2:23 pm

Ne vzet te barvne kombinacije!!! To ni fajn.

Ne sej se zajebavam :lol: Kar ti srce poželi, itak je Porsche, pa tut če bi bil pokozlan notr ;)

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Sr feb 25, 2009 2:38 pm

ce mas denar za ta avto,potem mas tudi za novo usnje,v primeru da ti se to ne dopade.

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr feb 25, 2009 3:08 pm

avto je treba videt v zivo kako mu pase. temno zelenih baru imas v mljon odtenkih, prav tako zunanjosti... tko na pamet govort je brez veze.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Sr feb 25, 2009 6:47 pm

Ali si se sploh vprašal če imaš denar zanj?

Štipendije so danes nizke.
:cry:

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan Sr feb 25, 2009 8:29 pm

Nisem še videl človeka, ki bi se smejal Porsche Carreri 4 Cabrio.... :shock:

P.S.: Jaz bi ga mel tudi z živo zelenim usnjem... :lol:

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Sr feb 25, 2009 11:06 pm

OFF:Dejstvo je da vas je tlele gor kar nekaj ki sprašujete kaj bi bolj zgledalo na vaših avtomobilih.Res ne vidim bistva tukaj ker če bi meni pasalo da bi imel kosmate feltne pa bi jih imel.Res vas ne razumem oziroma poskušam doumeti zadevo... :idea:

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Sr feb 25, 2009 11:57 pm

Športno rumene barve, notranjost pa rumeno.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov