Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Sr feb 25, 2009 6:38 pm

GiGi1985 je napisal/-a:avta še nisem vozil, tako da ne bom nič komentiral ....
sem pa opazil, da tisti rdeči colt na linku nima servisne in cca. 89.000 km.
Če je uvoz, potem sem 99,9% da niso realni.
Bodi pazljiv oz. ne pusti se nateg****

LP

ja hvala nisem bil niti pozoren na to, ja bom vidu na čem je stvar in se odloču......
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

roomeo
Stalni uporabnik

Napisal/-a roomeo Sr feb 25, 2009 6:51 pm

Če nima servisne knjige, ga ne kupuj. Pa četudi bo imel lastnik neke izgovore tipo zgubil jih je ipd. :lol:

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Sr feb 25, 2009 6:59 pm

se strinjam. brez servise ne kupovat.. tud če ma servisno, moraš preverit, če ta je pristna ali ne...

dBAss
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dBAss Sr feb 25, 2009 7:28 pm

M je napisal/-a:
dBAss je napisal/-a:Prijatelj ima RS-a 2006 sestrična pa CZT-a 2006 in izjava lastnika RS-a je bila da CZT bolj potegne, ni rekel kje, kaj pa nevem mogoče 80-120, 30-70 ... ampak saj nima veze ker itak ne pašeta v isti rang ;)

Prjatu od soseda od sestre od kolega od sestrične je reku.... :roll:

Žal te moram razočarat: nisi prav prebral tako da ugotavljam da si nepismen :roll:

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Sr feb 25, 2009 7:53 pm

čeprav je res, da servisne niti ni tak problem dobit oziroma ponaredit, sam lahk se pa koga ujame na finto in se vid kok nate*uje folk, sicer se tok spoznam na avtomobile, da ne bo problem najt napake če so (zaleten, kakšna okvara na motorju al pa pogonskem sklopu), kar se pa tiče uvoza pa itak večina preprodajalcev teega niti na zanika, kar pa seveda ne drži za realne kilometre, to pa je povsem druga zgodba........

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Sr feb 25, 2009 7:58 pm

Moje mnenje je, da je zelo majhna možnost, da je ta avto (rocket pocket 8) ) oz. tak tip avta uvožen.
Uvoženi so predvsem dizli, tudi kakšni benzinci se najdejo... predvsem limuzine, karavani, limuzine višje klase... pač bolj večji avti.

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Sr feb 25, 2009 8:11 pm

chevy je napisal/-a:Moje mnenje je, da je zelo majhna možnost, da je ta avto (rocket pocket 8) ) oz. tak tip avta uvožen.
Uvoženi so predvsem dizli, tudi kakšni benzinci se najdejo... predvsem limuzine, karavani, limuzine višje klase... pač bolj večji avti.

ja se strinjam s tabo, tak tip avtomobila, niti ni zanimiv za uvoz in prodajo v sloveniji, ki je itak bolj kot si rekel usmerjena na dizlske limuzine in enoprostorce,
pozna še kdo mogoče koga, ki prodaja tak avto?, ker na a.net-u je še en tak črn colt ex-sidarthin avto, ki pa malo presega proračun za nakup...........

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Če feb 26, 2009 7:37 am

dBAss je napisal/-a:
M je napisal/-a:
dBAss je napisal/-a:Prijatelj ima RS-a 2006 sestrična pa CZT-a 2006 in izjava lastnika RS-a je bila da CZT bolj potegne, ni rekel kje, kaj pa nevem mogoče 80-120, 30-70 ... ampak saj nima veze ker itak ne pašeta v isti rang ;)

Prjatu od soseda od sestre od kolega od sestrične je reku.... :roll:

Žal te moram razočarat: nisi prav prebral tako da ugotavljam da si nepismen :roll:

O, pameten si! :shock:

Prebral sem že prav, ti pa očitno ne spoznaš ironije... Presenečenje, presenečenje!!!

Kot je verjetno večina ostalih dojela, se želel povedat, da takšne izjave niso vredne nič, če ne temeljijo na LASTNIH izkušnjah. Torej izkušnje prijatelja, ki vozi RS, veljajo nekaj samo, če jih napiše on osebno, ne pa kdorkoli od njegovih znancev...

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Če feb 26, 2009 7:54 am

ajde ne hodit na offtopic, poleg tega me reno ne zanima, ne vem kdo ga je vtaknu v temo, itak pa mel sem 5 renojev in razen katre so bli vsi podn od podna, tko, da nebi se več jest zaje**val z renoji in jih šraufu kr naprej, pa brez zamere lastniki renojev, samo moje izkušnje z renoji so pač zelo slabe, kar pa ne pomeni, da je reno slaba znamka, sam je pač žrtev bodisi nekvalitetne izdelave ali pa bodisi povečini gnilih in nesposobnih servisov.......pa dovolj o tem...........tema je o coltu, sam moram pa rečt, da sem gledal novga Colta ralliart, aaaaa to bi tut men melo evo link do enga......

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2548652&show=

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: Nakup Mitsubishi Colt CZT 1,5 TURBO

Napisal/-a sašo5 Če feb 26, 2009 10:13 am

to more letet k "sneta sekira" .........če si nekdo to "micko" želi, mislim, da je prava stvar....

P.S ne vem samo, če je to nov motor, ali izpeljanka(po kubikaži sodeč, ja) z dodano turbino starega 4g15 (bil je "bolan" na olje, sploh ko s eje začelo približevati 100.000 km)

xsara je napisal/-a:ajde ne hodit na offtopic, poleg tega me reno ne zanima, ne vem kdo ga je vtaknu v temo, itak pa mel sem 5 renojev in razen katre so bli vsi podn od podna, tko, da nebi se več jest zaje**val z renoji in jih šraufu kr naprej.......

:lol: ti bojo renoldovci j***a odrezali..... :P

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Re: Nakup Mitsubishi Colt CZT 1,5 TURBO

Napisal/-a xsara Če feb 26, 2009 10:28 am

sašo5 je napisal/-a:

to more letet k "sneta sekira" .........če si nekdo to "micko" želi, mislim, da je prava stvar....

P.S ne vem samo, če je to nov motor, ali izpeljanka(po kubikaži sodeč, ja) z dodano turbino starega 4g15 (bil je "bolan" na olje, sploh ko s eje začelo približevati 100.000 km)

xsara je napisal/-a:ajde ne hodit na offtopic, poleg tega me reno ne zanima, ne vem kdo ga je vtaknu v temo, itak pa mel sem 5 renojev in razen katre so bli vsi podn od podna, tko, da nebi se več jest zaje**val z renoji in jih šraufu kr naprej.......

:lol: ti bojo renoldovci j***a odrezali..... :P

hehehe 8) ne,ne reno je že kul avto, sam sej pravim, šepa jim kvaliteta, vsaj konkretno iz izkušenj od letnika 2001 pa do 2004 je bolj slabo.............
ja kar se porabe olja tiče sem tudi jest že slišal, da so nekatere serije mick bile bolj dovzetne na to, sploh pa kakor praviš se res približuje meja 100000 prevoženih kilometrov, kar pa seveda ne pomeni, da so tudi ti dotični colti imeli iste vrste težav z oljem...........upam, da ne..........sej veste, težko je ugotovit, če rabljen avto pije olje, bi mogu narest testno vožnjo in prevozit vsaj 1000 kilometrov, to pa seveda ni izvedljivo, tko, da ne skrbijo me očitne napake, ampak tiste bolj skrite, ki se sprva ne opazijo, ampak seveda to vzamem v zakup, sej vendar le kupujem rabljenga in ne novga in še to tazga s turbino in 150 konjiči pod havbo, sigurn se ga glih ni šparal pri vožnji in je prejšnjega lastnika včasih al pa pogosto zasrbela noga in ga je prtisnu do podna.......seveda taka vožnja potem prinese tudi posledice po letih in kilometrih morebitne "športne" uporabe avtomobila..........

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Če feb 26, 2009 10:49 am

Dejstvo je, da kupuješ "pocket rocket". Kdor je kupil novega, je dobro vedel, zakaj ga je kupil in tudi vozil temu primerno.

Ampak tudi proizvajalec je vedel, čemu je avto namenjen, zato predvidevam, da so vsaj določeni sklopi močnejši kakor pri navadnem...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov