sašo5 je napisal/-a:to more letet k "sneta sekira" .........če si nekdo to "micko" želi, mislim, da je prava stvar....
P.S ne vem samo, če je to nov motor, ali izpeljanka(po kubikaži sodeč, ja) z dodano turbino starega 4g15 (bil je "bolan" na olje, sploh ko s eje začelo približevati 100.000 km)
xsara je napisal/-a:ajde ne hodit na offtopic, poleg tega me reno ne zanima, ne vem kdo ga je vtaknu v temo, itak pa mel sem 5 renojev in razen katre so bli vsi podn od podna, tko, da nebi se več jest zaje**val z renoji in jih šraufu kr naprej.......

ti bojo renoldovci j***a odrezali..... :P
hehehe

ne,ne reno je že kul avto, sam sej pravim, šepa jim kvaliteta, vsaj konkretno iz izkušenj od letnika 2001 pa do 2004 je bolj slabo.............
ja kar se porabe olja tiče sem tudi jest že slišal, da so nekatere serije mick bile bolj dovzetne na to, sploh pa kakor praviš se res približuje meja 100000 prevoženih kilometrov, kar pa seveda ne pomeni, da so tudi ti dotični colti imeli iste vrste težav z oljem...........upam, da ne..........sej veste, težko je ugotovit, če rabljen avto pije olje, bi mogu narest testno vožnjo in prevozit vsaj 1000 kilometrov, to pa seveda ni izvedljivo, tko, da ne skrbijo me očitne napake, ampak tiste bolj skrite, ki se sprva ne opazijo, ampak seveda to vzamem v zakup, sej vendar le kupujem rabljenga in ne novga in še to tazga s turbino in 150 konjiči pod havbo, sigurn se ga glih ni šparal pri vožnji in je prejšnjega lastnika včasih al pa pogosto zasrbela noga in ga je prtisnu do podna.......seveda taka vožnja potem prinese tudi posledice po letih in kilometrih morebitne "športne" uporabe avtomobila..........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......