Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So feb 28, 2009 7:14 pm

rover416 je napisal/-a:dj pugi ne lazi.a zadnjic ko ti je ole metalo ven cez izpuh si pa jokal.zakaj jim nisi tega omenil,vsekakor nemsko rjavino kupte :D :D :D :D

:lol: Rover.... ne prbijej :P . Rajš olje tankam pa Pugija rinem k pa D rjavino pelem Joke :EE :P .
Mamo pr bajti tko francoza kot nemca in japonca ... pr vseh je treba delat servise... pr enih večkrat po malo... pr enih malo, pa takrat dražje :P ... tko da, odvisno katero znamko preferiraš... kvaril se bo vsak avto... Omenil jim nisem zaradi tega, ker je to avto, ki je bil star 17 let in ga je pač sral... puberteta pa to... Govora je samo o 406 in Vectri l. 2000. Stay on topic.
Večkrat te vidm na cesti... me nč ne pozdravš :P

OT... bom zihr kartonček fasal zarad tega posta :twisted:

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M Po mar 02, 2009 8:09 am

Dober 406 bo boljši, kot slaba vectra, dobra vectra bo bolša kot slab 406. Predvsem je pomembno, da najdeš čimbolj ohranjen avto. Pa probaj oba, da vidiš kateri ti bolj paše. Meni osebno je peugeot premehek, ampak to je pač samo za mojo rit.

Noben od teh dveh pa ni ravno nek višek kvalitetne izdelave...

Uporabniški avatar
Doktor
Novinec

Re: Peugeot\Opel

Napisal/-a Doktor Po mar 02, 2009 8:43 am

Emmentaler je napisal/-a:Serbus vsem
No, kopujem avto in me zanima par stvari, sem malo v dilemi...
Kaj je bolje kupit, Vectro 1.6i 16v ali 406 ST 1.8 16V? Oba letnik 2000.
To da so francozi bol mehki mi je jasno, v glavnem me zanima kateri od omejenih majn crkuje, majn rjavi, pač, skratka, kateri nasploh bolje zdrži...
Zanima me tudi poraba pri normalni vožnji....
Kar me pa njabol zanima je pa vzdrževanje, servisi, rezerni deli....Foter mi je rekel da bi naj imeli FRA nasploh dražje dele kot GER...pač povejte...
hvala

Vzameš tistega, ki je boljši (bolje ohranjen, vzdrževan, ... ipd.).

Stroški vozila, ki je na tak način boljše so v vsakem primeru nižji.

LP

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po mar 02, 2009 8:36 pm

En in pa drugi model omenjeniga vozila rjavi, nevem kak to cinkajo če je res...
Drugače mam sam vectro in sem zadovoljen.

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic To mar 03, 2009 8:50 am

Jaz imam oba. Peugeota in Opla.
Sicer novejša. Zaenkrat sta oba super. 8)
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej To mar 03, 2009 2:25 pm

C4V4L13R je napisal/-a:odvisno na kaj naletiš. če je bla vectra kje slabo klepana, potem bo rjavela. če je avto ohranjen, ne bo. udobje, prostornost in kvaliteta izdelave ni čisto na nič slabšem nivoju kot pri 406-ki, koneckoncev gre za generacijsko enako stara avtomobila - konkurenta. edino v obzir vzami, da so francozi mehki ko puter, nemci (opel se mi zdi da še mal bolj) pa so dokaj trdi avtomobili, ampak se ob daljših vožnjah za slednje to izkaže kot prednost

odloči pa se na podlagi tvojih občutenj do avtomobila, torej kater ti je bolj všeč, pejdi pogledat kakšnega pa se vsedi noter, kupi pa kar boš dobil največ vrednosti za tist denar, pa naj bo opel ali pugi, lahko dobiš super avto tako enega kot drugega in ravno tako lahko dobiš sekret od opla ali od pežoja

Se strinjam tole. Vozu sem oba avta, sicer Pugija letnik 97, zelo udoben avto, neki problemov s prostim tekom ampak nevem kaj je prejšnji lastnik delu z avtom. Vectra je bol trda in moja že rjavi po robovih vrat (letnik 99). Tak da probi oba avta in se odloč. Se mi pa zdi da so Pugiji malenkost dražji.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov