grega88 je napisal/-a:Lep pozdrav!
Ne vem, če sem izbral pravo rubiko za tole temo.Stvar je sledeča, da sem v tem tednu zasledil na televiziji (kanal A) v odaji SVET, da se mesečno zaseže cca 100 vozil, ki jih ljudje ne morajo plačevati in da je ta ferma v okolici brezovice.
Moje vprašanje je sledeče...ali mi lahko kdo izmed vas točno pove kje naj bi se nahajal ta trgovec leasing vozil ali pa da mi nekdo še enkrat zrihta posnetek te teme iz odaje SVET (to je bilo ta tedn ( med 16.3 pa 20.3)).
Za vsako informacijo se iskreno zahvaljujem
lep pozdrav Grega
Če te zanima nakup takega vozila se obrni direktno na leasing hiše. Trenutno so pri tovornih vozilih bolj založene in ugodnejše kot zastopniki/uvozniki. V LJ na Rudniku stoji vsaj 100 kamionov, ki iščejo novega latnika.
Podobno pa se dogaja tudi na trgu osebnih vozil. Kot je nekdo že omenil pri Španu se nahaja vsaj 100 osebnih vozil predvsem višjega razreda, med drugim Viper, Porsche, večje število BMW in AUDI, na pogled zelo podobnih (barva, letnik....). Definitovno pa je najbolje da se obrneš direktno na leasing hiše, če iščeš kaj bolj eksotičnega.
LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.