Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Sr apr 22, 2009 7:50 pm

pa mislim da je tudi ta sportback karavan...
samo dobro teh ni staejših... pač en predlog ki pa nažalost ni zajemal glavnega pogoja :oops:

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Sr apr 22, 2009 10:13 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:Ha Toyota - stroj od avta! samo se avto nujno rabi...sonate pa nočem, ker mi niso všeč! čeprav jo ima kolega in je res kar kvaliteten avto. samo je 2.0 130km al kolk pa je kar malo prešvohna.

No ampak nič ne de...danes sem zaaral Alfo Romeo 166 2.0 V6 Turbo 206KM, prev. 120 000km , odlično ohranjena brez praske. Notranjost v svetlo bež usnju odlično ohranjena. sedeži nič napokani in posedli, ima gretje sedežev, el. nastavljive sedeže, navigacijo, cd,... letnik 99, potrjena servisna.

Za 3500 dober avto!! Pa tud zaenkrat še ni bilo slabega slišat o njej! če je redno vzdrževan je vsak avto ok kot pravijo! ;)

206 KM :o slikce slikce :D
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr apr 22, 2009 10:26 pm

Ce te zanima karkoli o Volvu V70, samo vprasaj ;)

Jaz ti povem samo to - respect na ta avtek.
Kupil sem ga prejsnje leto, povsem zgubljen iskal najboljse ponudbe za malo vecji potovalni avto. Najprej sem bil hudo za passata zagret, ampak potem sem staknil tega, volva V70 D5 (163 konjev). Avto je zelo udoben, jaz imam se tempomat not, torej je prava cestna krizarka. Povlece kot mora, skratka - priporocam.

Sam nevem kako je s temi ph.II, ker za ta tvoj cenovni rang pac ne dobis "odlicnega" dizla, benzinarji pa ja :) Jamcim, da bos z udobjem in opremo zadovoljen

V70 2.4T - 200KM
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2589253&show=1

V70 2.0 - 140KM (malo drazji, a bolje ohranjen)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2787914&show=1

Ce te zanima karkoli, vprasaj.
LP
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr apr 22, 2009 10:33 pm

vag grupo z 2.5 tdi motorji kar odpisi,ker se res zlo kvarjo.in to vsi povrsti neglede na moč.
@audiboy a majo teli volvoti ksno zascitno plastiko pod motorjem?ker kokr vidm majo vsi zlo umazan motorni prostor kot da je nebi imeli
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Če apr 23, 2009 5:04 am

hvala za predloge! a ste že rahlo prepozni! ;)

AudiBoy - sem šel gledat najprej volvota ja, ker je zakon, in sicer ravno prvega na tvojem seznamu v ljubljano...in kar se motorja tiče, je res vse garantiral in je lepo laufal. ampak je bil pa avto okoli in okoli razbit. luči so rosile, letvice odstopale, barvana je bla desna stran in to površno saj je pokal kit sredi vrat in je rja tekla ven :? Rja sredi vrat človeka fejst odbije... :S zarjavele so ble strešne letvice, odbijači vsi strgani z nosilcev in skraspani, razlika u barvi je bla ogromna, pa tud notranjost je bla na nekaj koncih slaba. Torej bi u karoserijo moral uložit kar nekaj dela in denarja, kar pa trenutno ne pride v poštev.

tega dražjega pa nism šel gledat, ker so me malo kilometri skrbeli...pa tud cena...

tko, da zaenkrat bo alfa pa čeprav jo nekateri grajajo. Bomo vidli, ker izkušenj s temi avti ni. Ma pa potrjeno servisno pa 120 000...avtp pa zgleda nedotaknjen praktično.

kvari se pa itak vsak motor brez pravilnega vzdrževanja ane? ;)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Napisal/-a AudiBoy Če apr 23, 2009 10:47 am

Zaj*bal sem link...
V70 2.0T - 180KM
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2238925&show=1

Jaz mislim, da s tem avtom nebi zgresil, motor je zakon, avto pa.. sej ves.
Sam zdej je kar je, kaj naj ti recem - srecno z alfo ane, pa cimboljs nakup naredi ;)

Bodi fajn,
LP

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Če apr 23, 2009 11:08 am

hvala ti lepa! Ta res zgleda lep...samo zdaj mi ne kazat, da mi ne bo žal :lol: Ker sem itak iskal volvota ali saaba...ampak nisem mogel preseči 5000€, ker tak avto je treba reg., zamenjat kakšen del po nakupu, servis,.. in finance so na žalost omejene. :) in do tega denarja ni nič ohranjenega. Če je motor je zunaj slab ali pa obratno! :? ja in potem sem šel na to alfo, ker kakor sem bral tudi ni toliko težav z motorjem...bolj z elektriko...pa malenkosti...ampak pri tej VSE dela zaenkrat pa tud ohranjena je stoj in glej. bomo vidli...

Upajmo, da bo lepo služila vsaj 2-3 leta...potem naslednji bo pa ziher volvo ali saab. pa tudi lažje ga bo kupit čez par let, ker zdaj je treba še delavnico do konca poštimat itd itd... :roll: stroški vsepovsod :)

hvala vsem, da ste si vzeli malo časa zame! :tomidelej:
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Napisal/-a AudiBoy Če apr 23, 2009 12:21 pm

Slike/predstavitev si nam dolzan :)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če apr 23, 2009 11:21 pm

FoxTer je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:audi a3 letnik 98. z veliko opreme dobiš za ta denal in pa 1.9 TDi so dobre mašine ki kar lepo grejo pijejo pa ne veliko

Madonca nisem vedel, da je A3 5 vraten, kaj šele karavan!!!

5 vraten je sigurno :D

http://www.everythingsuv.com/Home%20Page_New/AudiA3.jpg

Išče limuzino kot je mondeo laguna pa te stvari ali karavan ne pa v rangu golfa kolikor ga jaz razumem...A3 z 3 vrati je isti ko oni z 5 samo da ima sprednja vrata krajša pa še ena zadaj... Tu ni nekega prostora...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov