Gosic je napisal/-a: Drugače pa, če bi bil še tako bogat, si nebi nikoli umislil takle avto, ker zame je to ena navadna škatlasta ladja, ki vzburja samo z zvokom, ostalo je pa poden.
Take izjave so prav usmiljenja vredne. Pa kaj tebe briga kakšen avto si kdo kupi? A boš kaj zraven dal? A se boš ti vozil z njim? Tebi pač ni všeč! Ja in?? A morajo zdaj zaradi tega vsi KIO kupit? Jaz nad novim mustangom tudi nisem najbolj navdušen, ker mi vizualno ni najbolj všeč, vendar bi ga zagotovo imel raje, kot KIO pa čeprav samo zaradi zvoka, kot praviš! Kia pa še tega nima!
Gosic je napisal/-a:Ja in? Sem strasno zadovoljen z njo. Je kaj slabše ? Varen si, pod streho si... In glavo je, avto dela kot urca, za 17k€ , namesto da bi plačeval opremo in gledal na vašo usrano značko, ko čefurji po mestu, ko se bleščijo D&G značke na pasih, očalih... :
Kaj a v mustangu nisi varen? Nisi pod streho? In ne dela, kot urca? Poznam nekaj lastnikov, ki so prav tako, kot ti s KIO, skrajno zadovoljni z mustangom!!In tukaj res ne gre samo za značko! Saj je vendar samo FORD!