CupraR je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:In koliko ima 2.0 crdi kojn? Prosim breu uporabe interneta. Ker vidim da so vas same bučke. Ceed je pa za svoje pojme tudi težak 1300-1450kg.
Še teže ne veš pa pametuješ.. Zmogljivosti so take kot da jih ima 120 in nič več. Gajbe ne gre pod 10s pod sto. Hvala lepa za 143 ps v tej klasi da se nikamor ne premakne.
To so realna dejstva, pač tako je. Čez ugodno ceno , kvaliteto nima kaj za povedat, mogoče bi lahko servisi bili mal cenejši, (200 € za 2.0 dizel) sam gre pač kr dost olja notr (na katerem pa največ služijo na servisih)
Kwa teb ni jasn? Poglej si teže, navedene so za bencinarje ter dizle na okroglo. In 143ps majo bencinarji, 140 dizli. Pol pa jst pametujem.
Evo ti mase:
1.263 – 1.355
A/T: 1.291 – 1.373
M/T: 1.341 – 1.413
A/T: 1.349 – 1.421
1.367 – 1.468
1.458 – 1.533.
Zdj če te pa moti ker sem na pamet povedal mase iz spomina, ki sem jih nekoč gledal...
Z tsi bencinarji se pa itak samo ven vlečejo. Ko bo pa Kiin turbo bencinar vn prišel bo pa: ja za turbobenza se nikamr ne premakne. Ko je pa VW mel tlačilko šobo 20 let na enak način narjen turbo dizl je bilo pa vse vredu. Dejstvo pa je če za tiste pol sekunde zaostaja na pospeških si pa tut neboš švica brisal. In dragi-uporabil si google. In konc debate, jaz vozim za svoje pojme spodobno vozilo in tudi kdor ga je kupil se spodobno vozi, od marsikaterga avta tudi bolj udobno. Vaša odločitev na nakup, je pa logično da babe lih nebojo palile na Kie ane.

. In cene servisev so pa odvisne tudi od samega servisa, saj ne pelješ avto kar h komor koli kot kura brez glave. Pri Črešniku je 180€.