tdk je napisal/-a:Sam sem bil v popolnoma enaki dilemi pred nekaj meseci;isto nakup za cca. 20k euro,pa sem se odlocal med Hondo Accord,Audi A4,BMW serije 3,Alfo 159...pa gledal nova in rabljena vozila...in sem vzel Laguno III,2.0 dci,zaenkrat o avtu res samo pohvale...
lp tdk
p.s. Ce bi sedaj lahko se enkrat izbiral...hm...verjetno Opel Insignia(res dober design),pa ALFA 159 dizel...glede na vse pa vseeno Laguna III...pa dober nakup!
solidsnake je napisal/-a:morem priznat, da sem razmišljal o Volvu s60, vendar se mi sredinska konzola nekako ne dopade. S80 je precej boljši... kakšna je razlika med tema dvema modeloma v praksi?
solidsnake je napisal/-a:Pozdravljeni,
razmišljam o nakupu rabljenega vozila v cenovnem razredu do cca 20 000 Eur. Želim avto limuzinske oblike 4 vrata obvezno, udobno vožnjo, zmerno porabo in pa dober odziven motor, ki bo poskočil ko bom rabil. Vem da to potem vpliva tudi na porabo vendar bi želel neko lepo razmerje.
Kaj bi dobil v tem cenovnem razredu s solidnimi cenami servisa in registracije.
Skratka, čimveč avta za to ceno.
Hvala za odgovore.
p.s.: Trenutno vozim passata letnik 2005, pa bi ga zamenjal, ker sem se ga že malo naveličal.
Doktor je napisal/-a:solidsnake je napisal/-a:Pozdravljeni,
razmišljam o nakupu rabljenega vozila v cenovnem razredu do cca 20 000 Eur. Želim avto limuzinske oblike 4 vrata obvezno, udobno vožnjo, zmerno porabo in pa dober odziven motor, ki bo poskočil ko bom rabil. Vem da to potem vpliva tudi na porabo vendar bi želel neko lepo razmerje.
Kaj bi dobil v tem cenovnem razredu s solidnimi cenami servisa in registracije.
Skratka, čimveč avta za to ceno.
Hvala za odgovore.
p.s.: Trenutno vozim passata letnik 2005, pa bi ga zamenjal, ker sem se ga že malo naveličal.
Odvisno kaj želiš, pričakuješ ... Svetujem, da zožiš izbor na nekaj vozil.
Osebno bi, če vztrajaš pri "domači" zanamki pogledal za vozili z 1,4 TSI agregatom. Najbolj pa GOLF ali SUPERB.
Prednost je predvsem v tem, da gre za nova vozila oz vozila s tov.garancijo, s tem se izogneš rizkiku, cenovno sicer ugodnih rabljenih vozil, ki pa z morebitno skrito napako, predvidenim servisom ipd. "skriva" predvsem stroške.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov