Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic So maj 02, 2009 12:43 pm

Pišči jih več iz teh koncev kaj pa je ena urca vožnje.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So maj 02, 2009 1:14 pm

BS-speed je napisal/-a:Rdeča ibiza zgleda vredu, motor je kr vredu za ta avto, samo klime nima in po mojem mnenju ni vredna več kot 2500eur. Zelena ibiza ma malo prešohen motor za tak avtoček, ker kaka prehitevanje s takim avtom je kr podvig. Ma moja teta zlo podobno, kot tale, pa avto kr dost rjavi za tak letnik.

Ko sem jaz kupoval avto, sem gledal tudi take Ibize.. Bolj kot rja me je motila notranjost, ki se je luščila (kljuke, armatura, pa še vrata predala so mi ostala v roki :roll: ) avto kot avto je pa lep... :-P

Matjaž87
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a Matjaž87 So maj 02, 2009 5:15 pm

Pugi predvidevam da si pol peugeota vzev :) mam jez tut pugija in so mi velik bl všeč kt seati, ampak pač njej niso.... Ona bi mela ibizo najrajš....zdej pa una tardeča je nama najbl všeč sam je še zmer kr velik dnarja, ampak mogoče jo bova šla pogledat. Vem za tastare ibize da so rade ''razpadale-plastike'' za te novejše pa nisem vedu ;) bom preveru ;) če ne druzga mu bom vsaj ceno zbiv....

Matjaž87
Novinec

Napisal/-a Matjaž87 Ne maj 03, 2009 12:15 pm

http://www.bolha.com/oglas382822850/cit ... -km-bencin
Gledava tudi za saxoji.....pozna kdo? jez sem klicu cena je 2500eur ...ga ma starejša gospa....vse je tko kt na netu piše, nikol karamboliran, realni servisi, ni pobuškan,....
Cena je kr velka ni pa delč tko da bova jutri skočila pogledat....

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Ne maj 03, 2009 9:46 pm

moje mnenje je, da bi za ta denar kupil renoja jih ima ene par sorodnikov renoja pa nimajo nič problemov z njim, corse raje nebi kupoval, naj bo avto vsaj 1.3+ mašina
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Ne maj 03, 2009 9:55 pm

Matjaž87 je napisal/-a:http://www.bolha.com/oglas382822850/citroen-saxo-letnik-2001-76000-km-bencin
Gledava tudi za saxoji.....pozna kdo? jez sem klicu cena je 2500eur ...ga ma starejša gospa....vse je tko kt na netu piše, nikol karamboliran, realni servisi, ni pobuškan,....

Cena je res nabita, ampak pomoje ni za brezveze nabita, če je avto res kot nov potem ga vzemita.

Uporabniški avatar
Doktor
Novinec

Napisal/-a Doktor Po maj 04, 2009 8:40 am

Matjaž87 je napisal/-a:Pozdravljeni
Punca kupuje avto nekje do 3000 eur max. Letnik nekak ni tok važn...važno je da je od prvega lastnika in da ma servo volan. Z avtom se bo delalo manj kot 10kkm na leto, ni hitra voznica in ji gre bolj za varčnost posledično tut nižjo registracijo. Avto se bo kupu za vozit in ne za pogosto šravfanje. Nekak je izbrala ibize, cliote,corse, twingo to pa je tut več ali manj vse. Jaz sem ji predlagu tut kej druzga, ampak trmasta kt je se ji ne da velik dopovedat pa tut jez ji nimam kej velik pametovat ker ga bo itak sama kupla :) Najbol so ji všeč ibize. Kupuje se bencinar, klima pa ni pogoj, bolj je važna ohranjenost.
Če pozna kdo avto od prvega lastnika? Bom pa jaz še enkrat kmal dodav par njenih izbranih avtov...

Glede na to, da ji je všeč bi predlagal TWINGO - najraje 1,2 16 V, klima obvezno, tudi kakšni ostali "cukrčki" (ABS, servo volan, el. pomik stekel, cent. zakl ... ) so dobrodošli

LP

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Po maj 04, 2009 8:52 am

Matjaž87 je napisal/-a:http://www.bolha.com/oglas382822850/citroen-saxo-letnik-2001-76000-km-bencin

Moja je mela ta jajček, kupljen nov, z njim je bilo samo sranje, tako da ne priporočam.

Uporabniški avatar
GoGo
Uporabnik

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a GoGo Po maj 04, 2009 8:53 am

Prodam zaradi upokojitve???!!! tako banalnega razloga pa še ne...

Sicer pa ta saxo je enkrat predrag, pa če je kot nov ali ne...
Lep dan!

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po maj 04, 2009 9:48 am

GoGo je napisal/-a:Prodam zaradi upokojitve???!!! tako banalnega razloga pa še ne...

:D
Ja sej pa ni tako brezvezen razlog. Pač gre v penzijo in vsakodnevna vožnja na šiht odpade, drugače pa že ne rabi toliko avta, da bi se ga splačalo met, ali pa je še kak drug avto na voljo, če je treba. Plus tega pa, verjetno nima velike penzije in avto predstavlja velik del te penzije. Ženska se je čist prav odločla, da ga prodaja :tomidelej:

Matjaž87
Novinec

Napisal/-a Matjaž87 To maj 05, 2009 1:47 am

Živjo
avto nisva šla danes(včeraj ) pogledat, ker je teta podalšala dopust in pravi da naj v sredo pokličem.....danes preletela nekaj avtohiš po ljubljani in posredniških prodajaln vidla enega saxoja 1.0 letnik 00 , 206kkm in cena 1900eur od opreme nič , lepo ohranjen za toliko kilometrov samo kr se pozna da je biv skoz zunaj in na soli :) se mi je pa zdela sumljiva hladilna tekočina (nekam črna je bla kt da bi biv ole notr), itak odpade ta avtoček ker nima servo.....to z olom je itak šibka točka citroenov in pizojčkov predvsem 1.0 in 1.1....
lp
všeč mi je da imate različna mnenja.... 8)

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M To maj 05, 2009 7:29 am

GoGo je napisal/-a:

Prodam zaradi upokojitve???!!! tako banalnega razloga pa še ne...

Sicer pa ta saxo je enkrat predrag, pa če je kot nov ali ne...

Je šla v penzijo in nehala taxirat??? :roll:

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP To maj 05, 2009 8:20 am

Js bi ti pa priporoču Cliota II mogoče faceliftano verzijo pa če daš mogoče mau več zanga neboš meu nobenih problemov z njemu (govorim iz izkušenj). Js sm mojga kupu pr 90.000 pa u enmu letu tut ene stvari ni blo da nebi delala. Je meu pa res uso opremo za Cliota tko da mogoče poglejta še mal.

LP
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov