nenad.22. je napisal/-a:Se pravi mal sm postal pozoren na "amerikance" ker so v bistvu, vsaj za moje pojme,
letniki 06/07 kar poceni pa me zanima zakaj?
A so kaksni ekstra problemi s temi aveoti, serijska napaka na menjalniku naprimer?
Zdej jasno mi je da ze kot novi niso bili blazno dragi in da jih sestavljajo v daewooju
pa na ladjah tko da so ze polni soli, da niso luksuz limuzine, ampak aveo 06/07 za 5500-6500eur?
Res pa je da kar neki casa nisem gledal avtov pa cen, tako da je to lahko tud posledica krize?
nenad.22. je napisal/-a:Se pravi mal sm postal pozoren na "amerikance" ker so v bistvu, vsaj za moje pojme,
letniki 06/07 kar poceni pa me zanima zakaj?
A so kaksni ekstra problemi s temi aveoti, serijska napaka na menjalniku naprimer?
Zdej jasno mi je da ze kot novi niso bili blazno dragi in da jih sestavljajo v daewooju
pa na ladjah tko da so ze polni soli, da niso luksuz limuzine, ampak aveo 06/07 za 5500-6500eur?
Res pa je da kar neki casa nisem gledal avtov pa cen, tako da je to lahko tud posledica krize?
Blink-182- je napisal/-a:Ni čudno da so tako poceni, če pa dobiš novega za 5530€![]()
![]()
http://www.chevrolet.si/ponudbe/ponudbe-01.html
Lp
chevy je napisal/-a:Če te zanima nakup rabljenega ali novega ti lahko pošljem kontakt ene AH,
kjer ti garantiram 100%, da avti nimajo prevrtenih kilometrov ali kaj podobno.
nenad.22. je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Če te zanima nakup rabljenega ali novega ti lahko pošljem kontakt ene AH,
Bi lepo prosil (hvala).
Sem ze dons bil na banki za studentski kredit tako da sem na hitro spravil 7000eur skupaj,
kar je moj limit skupaj s kaskom, reg. in pa redni servis odvisno od kilometrov.
nenad.22. je napisal/-a:chevy je napisal/-a:Če te zanima nakup rabljenega ali novega ti lahko pošljem kontakt ene AH,
Bi lepo prosil (hvala).
Sem ze dons bil na banki za studentski kredit tako da sem na hitro spravil 7000eur skupaj,
kar je moj limit skupaj s kaskom, reg. in pa redni servis odvisno od kilometrov.
Lignage je napisal/-a:Se najde ogromno boljšega za ta denar. Razmišljati o Aveu je izguba časa
speedfreak je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Se najde ogromno boljšega za ta denar. Razmišljati o Aveu je izguba časa
Podpis, sem ga vozil in ni vreden tudi teh 5000 evrov ne..raje kupi rabljenega kaj boljšega..verjemi.
chevy je napisal/-a:Sam ti se pa moreš pos*at v vsaki temiNi ti pomoči!
Moderatorji dejte že enkrat ukrepat glede fiatfan-a!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov