Kegl je napisal/-a:jst bi se vrjetno za avensis-je dost kvalitetna znamka se ne kvari prostorna je tut sploh če vzameš karavn, vizualno je men osebno všečna tko da jst dam glas toyoti...pa pomoje je cenej za vzdržvat kot volvo! za vectro si pa itk že sam povedu kar je čista resnica! pa so opli tazadne serije super avti (mamo 2 doma pa delajo brez problemov) sam vectra je pač ožigosana za pokvarljiv avto-se najde polhn enih napak...
h4ck je napisal/-a:Kegl je napisal/-a:jst bi se vrjetno za avensis-je dost kvalitetna znamka se ne kvari prostorna je tut sploh če vzameš karavn, vizualno je men osebno všečna tko da jst dam glas toyoti...pa pomoje je cenej za vzdržvat kot volvo! za vectro si pa itk že sam povedu kar je čista resnica! pa so opli tazadne serije super avti (mamo 2 doma pa delajo brez problemov) sam vectra je pač ožigosana za pokvarljiv avto-se najde polhn enih napak...
Kaj pa je pol 4 leta stara vectra kot opli tazadne serije ? (ce izključimo insignio ) . Me prav zanima kakšne so te napake ki jih je tako polno ?
Drugače pa avtorju, preizkusit in sprobat pa bos videl kaj ti ustreza. Kvari se pa vsak avto.
Kegl je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:Kegl je napisal/-a:jst bi se vrjetno za avensis-je dost kvalitetna znamka se ne kvari prostorna je tut sploh če vzameš karavn, vizualno je men osebno všečna tko da jst dam glas toyoti...pa pomoje je cenej za vzdržvat kot volvo! za vectro si pa itk že sam povedu kar je čista resnica! pa so opli tazadne serije super avti (mamo 2 doma pa delajo brez problemov) sam vectra je pač ožigosana za pokvarljiv avto-se najde polhn enih napak...
Kaj pa je pol 4 leta stara vectra kot opli tazadne serije ? (ce izključimo insignio ) . Me prav zanima kakšne so te napake ki jih je tako polno ?
Drugače pa avtorju, preizkusit in sprobat pa bos videl kaj ti ustreza. Kvari se pa vsak avto.
ja sej je vectra tazadna serija (nism reku da ni) in sm tut mislu na sploh da so opli uredu avti sam pač vectra se bl kvar! saj tko vidm in slišm pr drugih...sam ti jih ne znam naštet k mamo doma astro in zafiro ampak baje so...na motorju in baje na podvozju! bo že kšn drug povedu k bol pozna te avte...jst sm sam svoje mnenje povedu.
h4ck je napisal/-a:Kegl je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:Kegl je napisal/-a:jst bi se vrjetno za avensis-je dost kvalitetna znamka se ne kvari prostorna je tut sploh če vzameš karavn, vizualno je men osebno všečna tko da jst dam glas toyoti...pa pomoje je cenej za vzdržvat kot volvo! za vectro si pa itk že sam povedu kar je čista resnica! pa so opli tazadne serije super avti (mamo 2 doma pa delajo brez problemov) sam vectra je pač ožigosana za pokvarljiv avto-se najde polhn enih napak...
ja sej je vectra tazadna serija (nism reku da ni) in sm tut mislu na sploh da so opli uredu avti sam pač vectra se bl kvar! saj tko vidm in slišm pr drugih...sam ti jih ne znam naštet k mamo doma astro in zafiro ampak baje so...na motorju in baje na podvozju! bo že kšn drug povedu k bol pozna te avte...jst sm sam svoje mnenje povedu.
astra,zafia ... karkoli imajo iste motorje noter (vecino vsaj ) , bi pa fajn blo napisat dejstva kaj se kvari , ne pa da si vido pa slišal .. napisal pa nisi nič konkretnega. Če ne veš raje ne nabijaj postov.
Žumi je napisal/-a:Jaz sem imel avensisko tastaro in sedaj mam facelift staro 7 mesecev. moram ti reči da sem pri prejšni naredil 170.000km brez da bi enkrat bil kakršn koli problem.še clo sem enkrat pozabil anrediti glavni servis (90.000) cca 30.000km več naredil. imel sem motor 2.0d 116km (poraba max 6.8L). sicer malo. to mi je šlo malo na jetra. sedaj imam face lift 2.2.d4d. 150 km. avto gre super. do sedaj niti enega problema. avto porabi cca 6.8 - 7.5 MAX!!!
lp
Žumi je napisal/-a:TOYOTAne menjam. drgač je pa še kar lepa bele barve. notr beš usnje beš armature. sol oprema. pa fedra ma od TS (toyota sport)
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov