Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

ringaraja
Nov uporabnik

K: nissan-a 350z

Napisal/-a ringaraja Po maj 25, 2009 7:25 pm

Zdravo!

Odlocil sem se za nakup nissana 350z letnik 2006, tm nekje z 25.000 km prevozenimi cena pa okoli 28.000€.
Zanima me slednje, kako oz pod kakimi pogoji je mozno kupiti avto v tujini (kaj potrebujes,..), ce urejajo to kaksne avtohise ipd ? Da bi za sigurno dobil avto v dobrem stanju in pa seveda neke vrste garancijo da vozilo ni ukradeno.

Zanima me tudi ce je vozilo kupljeno recimo v nemciji je potrebno potem placati kak davek tukaj ipd. stvari ?

Ce imate kako priporoceno AH oz salon oz karkoli preko katerih bi to lahko uredil se vnaprej zahvaljujem. Tudi kaksnih opozoril bi bil vesel cesa se pri takih nakupih paziti.. ?:).

Zanima me se sledece, ce kdo mogoce prepozna slednje feltne?
Slika

aquariumwild
Novinec

Napisal/-a aquariumwild Po maj 25, 2009 7:32 pm

videt so kot barracuda ali pa rh-av crosline

ringaraja
Nov uporabnik

Napisal/-a ringaraja Po maj 25, 2009 7:45 pm

http://tuningnews.us/files/Barracuda_Vo ... Sports.jpg

Tole, kajne ? meni se zdijo na pogled precej podobne. Se jih da v sloveniji narocit oz kje kupit ?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po maj 25, 2009 7:54 pm

ringaraja je napisal/-a:http://tuningnews.us/files/Barracuda_Voltec_T6_PureSports.jpg

Tole, kajne ? meni se zdijo na pogled precej podobne. Se jih da v sloveniji narocit oz kje kupit ?

Zgornje niso nikoli Barracuda pa poglej si detale... so pa druge, ki jih je omenil aquariumwild
in sicer polno ime teh platisc je RH AW Crossline Schwarz

Glede Barracude imas pa uradnega uvoznika tu: http://www.fazer.si/alu_platisca.html
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po maj 25, 2009 8:03 pm

jaz poznam enega zelo očuvanega z350, drugi lastnik (prvi lastnik je bil starejši gospod - lastnik nissan AH v nemčiji) zdaj drugi pa je gospod ca. 50let. ima ga za 1x na mesec samo malo. mislim da ima 20k km prevoženih. nikoli zaleten.

mislim da je 2006 letnik. lahko ti priskrbim kontakt če si resn.

ringaraja
Nov uporabnik

Napisal/-a ringaraja Po maj 25, 2009 10:13 pm

Lahko, nebo odvec, vendar mam za soseda nemca ki ima tak isti avto z 23.000 km tko da verjetno bom njegovega sam je problem ker je avto kupljen v nemciji pa se s tem nikoli nisem mudil in mi ni najbolj znano.. Hvala za odgovore okoli platisc

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Po maj 25, 2009 10:36 pm

Glede nakupa v Nemčiji nas je pa sedaj že kar ene par iz tega foruma uvozilo avto preko ene firme, ki vse uredi, kupec le registrira. Oni pa prej preverijo avto, če vse štima, mehansko, papirji itn.. Če boš rabil ti lahko pošljem pm in ime.

Pa jaz ne bi kar takoj iskal v tujini, malo še najprej doma poglej.

ringaraja
Nov uporabnik

Napisal/-a ringaraja To maj 26, 2009 1:55 pm

Bil bil zelo vesel kontakta

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To maj 26, 2009 1:58 pm

DaDek je napisal/-a:jaz poznam enega zelo očuvanega z350, drugi lastnik (prvi lastnik je bil starejši gospod - lastnik nissan AH v nemčiji) zdaj drugi pa je gospod ca. 50let. ima ga za 1x na mesec samo malo. mislim da ima 20k km prevoženih. nikoli zaleten.

Kak je pa z ceno?

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 To maj 26, 2009 2:07 pm

Veste kaj, z lahkoto dobis knjizico al pa samo stemple v njo sploh v nemciji!

Jaz sem hodo 1 mesec okrog po sloveniji pa iskal 350zja, na koncu sem najdo enega, oranznega!

Ampak smo sli na servis pogledat ce je res vse vredu, pa je majnkala ena zracna blazina, pol ga je blo barvanega in menjalnik je bil v slabem stanju, kljub temu da je imel lastnik vso knjizico z vsemi stempli in z vsemi racuni z servisov! Po vsej verjetnosti se sam ni vedo da je tako, vsaj tak vtis je naredo no! Avto je bil z nemcije!

Če ga kupujes v nemciji je najbolse da ga das pregledat na servis!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To maj 26, 2009 2:56 pm

Pri 350Z so menjalniki res pod vprašanjem oz. mogoče si jih zadnja leta kaj izboljšali. Na tem forumu je uporabnik Vale, če se sploh še kaj suče tu gor, ker jaz ga nisem zasledil že celo večnost. No in morda bi ti on znal kaj svetovat glede teh avtov.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To maj 26, 2009 3:24 pm

ManIAK je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:jaz poznam enega zelo očuvanega z350, drugi lastnik (prvi lastnik je bil starejši gospod - lastnik nissan AH v nemčiji) zdaj drugi pa je gospod ca. 50let. ima ga za 1x na mesec samo malo. mislim da ima 20k km prevoženih. nikoli zaleten.

Kak je pa z ceno?

mislim, da je bila okoli 28k eur.

Če koga zanima naj pokliče "Avto Monza", ta ga je za gospoda pred časom dal na avto.net (pustimo zaj zgodovino prodajalca ki je avto prodajal...)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov