Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

_zlobcek_
Nov uporabnik

Napisal/-a _zlobcek_ Po maj 25, 2009 7:43 pm

pozdravljeni,

imam eno fotografijo, katere prosil bi komentar glede na barvni odtenek. A se komu zdi kaj čudno... Oz. kakšna je verjetnost, da zunaj ni originalna barva?

Gledal sem slike gti-ja uporabnika HaMzO in se mi zdi enaka barva. Oba sta malo bolj žive rdeče barve... Aja btw hvala za ponudbo, najbrž bi bil kar precej drag. Tale prvi ima še nekaj potenciala za izi styling in igrackanje (xenon and co), tvoj je cist tipi topi :P - mal dolgcas. Hec, brez zamere :)

Prevozil sem že kup gti-jev po dolgem in počes in mi še vedno najbolj diši numero 1 :) - bel notri. To je ves update, ki ga imam za povedat sploh. Pa papirji se rihtajo za tega. Upam, da bo.

Vnaprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
Priponke
15052009225.jpg
slikica

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po maj 25, 2009 9:56 pm

W|zz je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:Lag je zakasnitev. Tiste, ki sem jaz vozil, si recimo dal ukaz, da viša prestavo v tem trenutku, menjalnik pa je menjal šele čez pol sekunde...

Ja saj o zakasnitvi sem pisal. :) Ne vem, lahko posnamem jutri kako pri meni šalta, pa boš povedal če je to to :)

Recimo.. http://www.youtube.com/watch?v=IZNEE_MCRAY
Malo slabo se vidi, ker pride desna roka ravno v senco volana, ko prestavim. Upam da je vseeno dovolj razločno. Je to to? :)

CupraR je napisal/-a:načeloma pa so 2.0TFSi motorji neproblematični, servisi pa lahk rečem pocen, z pogojem da si sam olje nabaviš.

50€ :)

Za olje :D Za Arala sm dal zdele po 7€ za liter 8) en model na polno z bolhe dila, ok roba 8)

backspace
Novinec

Napisal/-a backspace Po maj 25, 2009 10:04 pm

_zlobcek_ je napisal/-a:pozdravljeni,

imam eno fotografijo, katere prosil bi komentar glede na barvni odtenek. A se komu zdi kaj čudno... Oz. kakšna je verjetnost, da zunaj ni originalna barva?

Gledal sem slike gti-ja uporabnika HaMzO in se mi zdi enaka barva. Oba sta malo bolj žive rdeče barve... Aja btw hvala za ponudbo, najbrž bi bil kar precej drag. Tale prvi ima še nekaj potenciala za izi styling in igrackanje (xenon and co), tvoj je cist tipi topi :P - mal dolgcas. Hec, brez zamere :)

Prevozil sem že kup gti-jev po dolgem in počes in mi še vedno najbolj diši numero 1 :) - bel notri. To je ves update, ki ga imam za povedat sploh. Pa papirji se rihtajo za tega. Upam, da bo.

Vnaprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Če pa to nista dva odtenka..........

lp

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po maj 25, 2009 10:15 pm

CupraR je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:Lag je zakasnitev. Tiste, ki sem jaz vozil, si recimo dal ukaz, da viša prestavo v tem trenutku, menjalnik pa je menjal šele čez pol sekunde...

Ja saj o zakasnitvi sem pisal. :) Ne vem, lahko posnamem jutri kako pri meni šalta, pa boš povedal če je to to :)

Malo slabo se vidi, ker pride desna roka ravno v senco volana, ko prestavim. Upam da je vseeno dovolj razločno. Je to to? :)

CupraR je napisal/-a:načeloma pa so 2.0TFSi motorji neproblematični, servisi pa lahk rečem pocen, z pogojem da si sam olje nabaviš.

Za olje :D Za Arala sm dal zdele po 7€ za liter 8) en model na polno z bolhe dila, ok roba 8)

Za servis sem mislil :) Za olje pa ne vem, jaz mam mal slab občutek z bolhe kupvat, k se je tok o enih nategatorjih govoril :/ Zj ga kupujem za 12.9 iz trgovine :)

-----
_zlobcek_, poglej kok se kej na vijakih tam okoli pozna, če je bilo kej šraufano..

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po maj 25, 2009 10:56 pm

Obvezno vijake pogledat, se takoj vidi če je bilo kaj šravfano..
Takole zgleda že druga barva, drugo pa je v živo +notranji robi so lahko zelo usrani in abšlesani..

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To maj 26, 2009 9:09 am

CupraR je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:

Jaz ga pa dobim po 6 :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To maj 26, 2009 5:56 pm

High tronic?? 5W40?' da vem kermu drugič težit :lol: :lol: :lol:

BOKI81
Novinec

Napisal/-a BOKI81 To maj 26, 2009 7:34 pm

W|zz je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:

Za servis sem mislil :) Za olje pa ne vem, jaz mam mal slab občutek z bolhe kupvat, k se je tok o enih nategatorjih govoril :/ Zj ga kupujem za 12.9 iz trgovine :)

-----
_zlobcek_, poglej kok se kej na vijakih tam okoli pozna, če je bilo kej šraufano..

A mene gulijo na servisu po 25 eur/liter :shock: ..i Castrol...še u zlati embalaži pride :lol: :lol:
lp

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To maj 26, 2009 9:40 pm

P. nima Audi tut Arala?? Prej vem da je bil Castrol tut pr Seatu, pa so menjal..
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov