Takega picasoja imamo doma,le da je letnik 05. Poraba je okrog 6,5 - 7ll, 60% primestna,40% mestna.Je pa bil za 1.maj v Srbiji,je bila poraba okol 4,5L (pribl 1250 km).
Motor je vzdržljiv (v 70k km brez napak,-> samo redni servisi in špila kot mora),za družinske potrebe dovolj poskočen (navora je dovolj).Čisto normalno se da tud v 4. prestavi prehitevat.
V avtu se sedi udobno (dokaj visoko-lahek vstop/izstop),dobra preglednost,tudi odzadaj se sedi udobno.Kar nekaj je odlagalnih mest, sovoznikov predal je klimatiziran.Avto odlično pobira vse neravnine in luknje,ni pa za neka priganjanja v ovinkih.
Prtljažni prostor je dokaj prostoren, zelo priročna je zložljiva košara,sedeži se lahko podrejo vsak posebej.Oprema je kar veliko (avtomatska klima,gretje sprednje šipe,senzor za dež,tempomat,...)
Edina graja gre k materialu v notranjosti.Plastika na vratih mi je ogabna (v mojem starem Fordu lepše zgleda).Če imaš prstan na roki,se zna to poznat na prestavni ročici in na ročici vrat.Sprednji sovoznikov sedež nekaj škripa tu pa tam
Pa menjalnik mi ni preveč všeč,ker je prepočasen in nenatančen (premehek).
Če je še kaj,vprašaj.