Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

VAgency
Nov uporabnik

Napisal/-a VAgency Ne maj 31, 2009 4:46 pm

ducky je napisal/-a:Zadnji 3 mesci so dovolj. (edino ponekod zahtevajo 6)

Ni druge, bom mogu poklicat SKB, sam pismo bi danes rada to zvedet, mogoče kdo ve?

barb123
Nov uporabnik

Napisal/-a barb123 Pe jun 05, 2009 11:15 am

Torej če vse skupaj prav razumem, si lahko tudi jaz kot študentka uredim leasing brez poroka? Imam namreč dovolj visoke prihodke iz študentskega dela (nad 1000 € mesečno-vsak mesec). Avto bi vzela pri Renaultu, tam smo se sicer pogovarjali o poroku, ampak če bi šlo, bi mi bilo boljše, če bi vzela čisto na sebe to. Do sedaj sem mislila, da v vsakem primeru potrebujem poroka, ker nisem zaposlena, ampak sem sedaj brala kaj ste pisali. Tako da prosim, če mi nekdo razloži, kako je sedaj s tem, če se da tako naredit ali ne.

Hvala!

lp

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Pe jun 05, 2009 11:34 am

Spet je odvisno od avtohiše do avtohiše in tudi višine pologa, sam načeloma se da vsepovsod zmenit brez poroka... ti sam vztrajaj pri tem, da bi imela brez poroka.. sploh pa če boš dala kakih 50% pologa, potem pa itak ni in ne sme bit problema..

Če vzameš kredit preko NLB-ja in SKB-ja kot študentka, potem tudi ni problema glede porokov tam s tako visokimi prihodki, kot ti navajaš..

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe jun 05, 2009 11:49 am

ducky je napisal/-a:Če vzameš kredit preko NLB-ja in SKB-ja kot študentka, potem tudi ni problema glede porokov tam s tako visokimi prihodki, kot ti navajaš..

:roll:

da razložim tistim, ki ne vedo... študent lahko pri nlb dobi kredit do višine 4.172€ pod pogojem, če je 3. oz. 4. letnik fakultete.

ostali študentje pa do zneska 2.086€, če so v 1. oz. 2. letniku fakultete.

za vse ostale zneske so potrebni poroki.

da se še dotaknem leasing-a;
od pogodbe in njene sestave ( beri: trajanje leasing pogodbe; višina končnega zneska predmeta, ki je na leasing; itd... ) je odvisno ali bo študent potreboval poroka fizične/pravne osebe.

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Pe jun 05, 2009 11:53 am

@ adis
to maš prav, sam se mi ni dalo vsega pisat, vendar je pri NLB-ju odvisno tudi od prihodkov, če rabiš poroka ali ne, zato ker če nimaš rednih prihodkov oz. maš minimalne, potem lahko da zahtevajo tud 2 poroka..

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe jun 05, 2009 11:57 am

ducky je napisal/-a:@ adis
to maš prav, sam se mi ni dalo vsega pisat, vendar je pri NLB-ju odvisno tudi od prihodkov, če rabiš poroka ali ne, zato ker če nimaš rednih prihodkov oz. maš minimalne, potem lahko da zahtevajo tud 2 poroka..

povsod je odvisno od prihodkov bodisi, da hočeš kredit ali pa leasing. na podlagi prihodkov se ti izoblikuje boniteta ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov