Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po apr 20, 2009 6:11 pm

Sportivo je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:ja sam gt-jke so precej starejše, pa še bolj zgonjene sicer pa če smo že pri njih, kaj pa tale kej znana?..........

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2646365&show=1

Mislim da je to ta:
http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php?t=1959

pomoje je res ta ista, kaj menite, bi bila za kupit?..........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po apr 20, 2009 6:22 pm

Ta je od kolega, dobro vzdrževana ;)

Če te zanima pa takšna z manj kilometri, ti jo za pravo ceno jst prodam, zgleda pa takole:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 21&start=0

Načeloma grejo vsi teli avti nekak isto, ko so stock, pred nakupom si je treba pa dobro preračunat kaj se da in kaj ne, dobro je, da ti ostane kaj denarja za gume, bencin, kasko itd...toliko v razmislek :)
555

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Po apr 20, 2009 6:30 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:Ta je od kolega, dobro vzdrževana ;)

Če te zanima pa takšna z manj kilometri, ti jo za pravo ceno jst prodam, zgleda pa takole:

Načeloma grejo vsi teli avti nekak isto, ko so stock, pred nakupom si je treba pa dobro preračunat kaj se da in kaj ne, dobro je, da ti ostane kaj denarja za gume, bencin, kasko itd...toliko v razmislek :)

čaki mal tebe sm vidu pa na zadobrovški pri mercatorju, si kje tukaj bliz doma, jest
sm v tisti ulici med mesnico in mercatorjem, vozim se pa z uno turbo temno zelene barve, kaj več pa raje preko pm........

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Po apr 20, 2009 6:51 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:Ta je od kolega, dobro vzdrževana ;)

smem zvedt, zakaj jo prodajaš?
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po apr 20, 2009 7:12 pm

@xsara imaš ZS ;)

@zuzek Ubistvu se še ne prodaja, razmišljam pa v tej smeri, ker imam v mislih neko novo zadevščino, katero bi kupil...

Če bi se pa našel pameten kupec že sedaj, se pa da dogovoriti za nakup :)
555

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Po apr 20, 2009 8:02 pm

xsara je napisal/-a:evo dons šel pogledat tole, http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2688499&show=1 pozna mogoče kdo?...........drgač avto lepo ohranjen, treba bi ga blo še zapelat okrog.........

sej se že na sliki vidi da je bil barvan

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE To apr 21, 2009 12:50 am

...no pa si jo našel,zgleda da je bila v pravih rokah
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara To apr 21, 2009 6:39 am

LukL je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:evo dons šel pogledat tole, http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2688499&show=1 pozna mogoče kdo?...........drgač avto lepo ohranjen, treba bi ga blo še zapelat okrog.........

sej se že na sliki vidi da je bil barvan

u živo ni kaj dost vidt, res pa me je zmotil prednji odbijač, pa še kos kartona pod motorjem, kot, da bo prodajalec čekiral, če kej teče vn :roll: , skratka po kratkem pregledu te micke, nakup odpade, zgleda je avto j**c od j***a......

Uporabniški avatar
P206S16
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a P206S16 Pe apr 24, 2009 6:39 am

Sportivo je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:ja sam gt-jke so precej starejše, pa še bolj zgonjene sicer pa če smo že pri njih, kaj pa tale kej znana?..........

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2646365&show=1

Mislim da je to ta:
http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php?t=1959

kst nebi :(

tlele moj sosed skor... raj ne.
Sej zgleda lepa, sam prevečkrat "na mizi"
leti...leti.... S16

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara Pe apr 24, 2009 6:44 am

oglasa ni več, zgleda je šel v prodajo........drgač pa videl od bistrega prezo, lepo ma zrihtano, pohvaljeno kako lepo skrbi za avto........pravi lastnik za tak tip vozila :bow

GodOfAll
Novinec

Kraj: Fračji dol

Napisal/-a GodOfAll So apr 25, 2009 5:18 pm

No, pa da še jaz (irCAR81) mal pokomentiram zadevo, k vidm da se omenja mojo Imprezo.

@P206S16: če nisi opazu.. več kot 1 leto nisem tvoj sosed.. Pa lep pozdrav v Kašelj.

@xsara: oglas je potekel, avto na novo registriran, nova sklopka, nova y-cev, zavore, pač pripravlen na še eno sezono uživanja.

Drugače pa je to avto z znano zgodovino, prvih 200k službeno vozilo (100k od enga tipa, 100k ženska), potem od Kržiča (3 mesce), nato od mojga kolega.. pri 232k sem ga prevzel jaz. Avto je sicer res bil na mizi (ni nekaramboliran in tega tud ne skrivam), ampak ne vem če bi blo to sploh treba, sem mal pikolovski in če je že avto "mal bl dirkaln", naj se vsaj pelje tako kot je treba. Ker je blo treba barvat prednji odbijač, lev blatnik in obojna leva vrata, ter zato ker je bil ves obuškan od parkinga sem dal barvat kar cel avto. Se mi zdi da je to prej plus kot pa minus.

Na avtu so nastavljivi kayaba amortizerji, eibach vzmeti, Whiteline Anti-Lift Kit, H&R šravfi za nastavitev naklona zadaj, volan od '99 GT, short-shifter, 4 batne čeljusti od '99 GT spredaj, 3-portni solenoid, homologiran supersprint (mam tud komplet - od turbine do zadnga lonca od grupe N - ki pa razen downpipe ni montiran) in homologirana platišča z gumami 215/40/17,....

Če bi blo kej narobe z avtom, ne verjamem da bi se na racelandu pelu tko kt se je (glej IMPREZA LJ):
Slika
PS: edini na normalnih (ne slicks) gumah

Če pa koga mot, da je bil avto na mizi, prov, raj kupte tazga k še ni bil (to velja za razne rabljene Micke, STi-jke...), pa bog ne daj da pol ugotovite, da ga nekam čudn nese, da se optike ne da naštelat na obeh straneh enako, da se optike sploh ne da naštelat tko da bi se avto naravnost pelu...

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara So apr 25, 2009 5:55 pm

GodOfAll je napisal/-a:No, pa da še jaz (irCAR81) mal pokomentiram zadevo, k vidm da se omenja mojo Imprezo.

@P206S16: če nisi opazu.. več kot 1 leto nisem tvoj sosed.. Pa lep pozdrav v Kašelj.

@xsara: oglas je potekel, avto na novo registriran, nova sklopka, nova y-cev, zavore, pač pripravlen na še eno sezono uživanja.

Drugače pa je to avto z znano zgodovino, prvih 200k službeno vozilo (100k od enga tipa, 100k ženska), potem od Kržiča (3 mesce), nato od mojga kolega.. pri 232k sem ga prevzel jaz. Avto je sicer res bil na mizi (ni nekaramboliran in tega tud ne skrivam), ampak ne vem če bi blo to sploh treba, sem mal pikolovski in če je že avto "mal bl dirkaln", naj se vsaj pelje tako kot je treba. Ker je blo treba barvat prednji odbijač, lev blatnik in obojna leva vrata, ter zato ker je bil ves obuškan od parkinga sem dal barvat kar cel avto. Se mi zdi da je to prej plus kot pa minus.

Na avtu so nastavljivi kayaba amortizerji, eibach vzmeti, Whiteline Anti-Lift Kit, H&R šravfi za nastavitev naklona zadaj, volan od '99 GT, short-shifter, 4 batne čeljusti od '99 GT spredaj, 3-portni solenoid, homologiran supersprint (mam tud komplet - od turbine do zadnga lonca od grupe N - ki pa razen downpipe ni montiran) in homologirana platišča z gumami 215/40/17,....

Če bi blo kej narobe z avtom, ne verjamem da bi se na racelandu pelu tko kt se je (glej IMPREZA LJ):
Slika

Če pa koga mot, da je bil avto na mizi, prov, raj kupte tazga k še ni bil (to velja za razne rabljene Micke, STi-jke...), pa bog ne daj da pol ugotovite, da ga nekam čudn nese, da se optike ne da naštelat na obeh straneh enako, da se optike sploh ne da naštelat tko da bi se avto naravnost pelu...

pošten odgovor, hvala za pojasnilo, še prodajaš?..........

Uporabniški avatar
Deeyan
Novinec

Kraj: Parižlje

Napisal/-a Deeyan Ne apr 26, 2009 8:40 am

GodOfAll je napisal/-a:No, pa da še jaz (irCAR81) mal pokomentiram zadevo, k vidm da se omenja mojo Imprezo.

Slika

sploh nvem kir si nebi želu take Subice, kir ma dnar :D
[url=http://www.mazdaklub.si/][img]http://shrani.si/f/1q/fd/1aEjuIui/mazda-klub-header1.png[/img][/url]

Vrtelo Letelo :)
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a Vrtelo Letelo :) Pe jun 05, 2009 5:04 pm

En kup smetja v celi debati, mislim na to da ni nič konkretno povedanega o samem avtomobilu na katerega se nanaša tema ..., ali pač se motim in je večina uporabnih podatkov potovala preko PM oz. ZS.

Upam da še mene kdo razsvetli z uporabnimi podatki al pa če se kar tu kaj več pove oz. napiše.
Avto je že lep čas naprodaj pa me zanima al to zato ker noben dnara nima da bi vzdrževal in je avto tip top (pač bil razbit ampak poštiman, ...) al je z avtom kej narobe ...

Lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov