No, pa da še jaz (irCAR81) mal pokomentiram zadevo, k vidm da se omenja mojo Imprezo.
@P206S16: če nisi opazu.. več kot 1 leto nisem tvoj sosed.. Pa lep pozdrav v Kašelj.
@xsara: oglas je potekel, avto na novo registriran, nova sklopka, nova y-cev, zavore, pač pripravlen na še eno sezono uživanja.
Drugače pa je to avto z znano zgodovino, prvih 200k službeno vozilo (100k od enga tipa, 100k ženska), potem od Kržiča (3 mesce), nato od mojga kolega.. pri 232k sem ga prevzel jaz. Avto je sicer res bil na mizi (ni nekaramboliran in tega tud ne skrivam), ampak ne vem če bi blo to sploh treba, sem mal pikolovski in če je že avto "mal bl dirkaln", naj se vsaj pelje tako kot je treba. Ker je blo treba barvat prednji odbijač, lev blatnik in obojna leva vrata, ter zato ker je bil ves obuškan od parkinga sem dal barvat kar cel avto. Se mi zdi da je to prej plus kot pa minus.
Na avtu so nastavljivi kayaba amortizerji, eibach vzmeti, Whiteline Anti-Lift Kit, H&R šravfi za nastavitev naklona zadaj, volan od '99 GT, short-shifter, 4 batne čeljusti od '99 GT spredaj, 3-portni solenoid, homologiran supersprint (mam tud komplet - od turbine do zadnga lonca od grupe N - ki pa razen downpipe ni montiran) in homologirana platišča z gumami 215/40/17,....
Če bi blo kej narobe z avtom, ne verjamem da bi se na racelandu pelu tko kt se je (glej IMPREZA LJ):
PS: edini na normalnih (ne slicks) gumah
Če pa koga mot, da je bil avto na mizi, prov, raj kupte tazga k še ni bil (to velja za razne rabljene Micke, STi-jke...), pa bog ne daj da pol ugotovite, da ga nekam čudn nese, da se optike ne da naštelat na obeh straneh enako, da se optike sploh ne da naštelat tko da bi se avto naravnost pelu...