slatki11 je napisal/-a:Zanima me nova maska, se prav 05 al 06, pa da ma 6 prestav in da je dizel.
Hvala
lenivec je napisal/-a:še 1x kar sem že miljonkrat napisal..
ja pa kaj če niso realni kilometri... jih pač ma 300000. pa kaj če jih kaže 80. nima veze šštevilka na števcu ampak stanje avta kot celota.
itak je pa pri vsakem avtu treba bardit vlik servis sprve kak ga kupiš.
slatki11 je napisal/-a:Hvala in če ima kdo kakšno pametno ponudbo za menjavo za mojega
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2924477&show=1
za passata 2006 s 6 prestavami se lahko kaj zmenimo.
Hvala za odgovore.
adis je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:še 1x kar sem že miljonkrat napisal..
ja pa kaj če niso realni kilometri... jih pač ma 300000. pa kaj če jih kaže 80. nima veze šštevilka na števcu ampak stanje avta kot celota.
šit...nisem ga naredil![]()
dvomim, da bom pri 65.000km šel delat veliki servis
če se ne motim, je na a.com avtorica, ki je kupila z možem audi a6 pri tpv-ju in je imela kar nekaj težav z njimi
slatki11 je napisal/-a:HVALA ROVER,
Si me kr streznil. Nea bom kupoval tam pa pika.
Hvala vsem za komentarje.
Sem pa res biu včeraj tam in prav 90% vseh avtomobilov ima števce od 101t do 110t km.
Ha,ha-če to ni mal čudn pol ne vem kaj je.
lenivec je napisal/-a:še 1x kar sem že miljonkrat napisal..
slatki11 je napisal/-a:Lp
Kupjem avto in med vsemi ki sem jih imel na svojem spisku sem končal pri Passatu 2005 ali 06.
Važn je da je 6 prestava in da so kilometri realni.
Nisem preveč izbiren glede dodatne opreme, ker mi je najbolj važno da se udobno vozim po AC pri 150-160 in da ne tuli vse.
Pa še to-glede vseh ponudb ki so na netu ima TPV zelo ugodne cene-avtomobili so iz uvoza iz Španije,Italije in Francije in ker sem dobesedno sosed od te firme me zanima, če jim gre zaupat.
Bi kupil od kakšne fizične osebe, ampak moram taprvo prodati svoj avto in šele potem novga oz. starga kupiti.Tako lahko najhitreje to uredim v avtohiši.
Prosim za mnenja in hvala!
Po forumu brska: Google [Bot], xxl in 6 gostov