nevermind je napisal/-a:O avtu sem veliko prebral. Vem kakšna je lega (odlična), materiali v notranjosti,...
A lahko prosim kdo pove kaj več o teh motorjih (2.0 TDCi, 100 kW)?
- poraba (mesto, med., AC/relacije)
- zanesljivost
- so bile kakšne (serijske) okvare
- čigav motor je
- ali ima DPF
- ...čim več
Še to. Pri kateri opremi ima serijsko ESP?
Hvala.
nevermind je napisal/-a:O avtu sem veliko prebral. Vem kakšna je lega (odlična), materiali v notranjosti,...
A lahko prosim kdo pove kaj več o teh motorjih (2.0 TDCi, 100 kW)?
- poraba (mesto, med., AC/relacije)
- zanesljivost
- so bile kakšne (serijske) okvare
- čigav motor je
- ali ima DPF
- ...čim več
Še to. Pri kateri opremi ima serijsko ESP?
Hvala.
Gatsu je napisal/-a:Ima ta motor res verigo namesto jermena? Vsaj prodajalec mi je to omenil, ko sem ga povprašal kako je s tem pri motorjih v Fordih. Tudi sam nekaj kupujem in je Focus karavan 2.0 TDCI eden od kandidatov.
King1 je napisal/-a:Gatsu je napisal/-a:Ima ta motor res verigo namesto jermena? Vsaj prodajalec mi je to omenil, ko sem ga povprašal kako je s tem pri motorjih v Fordih. Tudi sam nekaj kupujem in je Focus karavan 2.0 TDCI eden od kandidatov.
za ta motor ne vem ali ima verigo ali ne. vem pa da 2.0 tdci od mondeota 96 kw ima verigo. ta motor 100kw naj bi bil od psa tako, da pomojem nima verige. če se pa motim pa me prosim popravte.
lp
Fiatfan je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Gatsu je napisal/-a:Ima ta motor res verigo namesto jermena? Vsaj prodajalec mi je to omenil, ko sem ga povprašal kako je s tem pri motorjih v Fordih. Tudi sam nekaj kupujem in je Focus karavan 2.0 TDCI eden od kandidatov.
za ta motor ne vem ali ima verigo ali ne. vem pa da 2.0 tdci od mondeota 96 kw ima verigo. ta motor 100kw naj bi bil od psa tako, da pomojem nima verige. če se pa motim pa me prosim popravte.
lp
tdci s 96kw ima verigo,kar je ogromna prednost pred ostalimi dizli z jermeni.
veriga se na 300.000 samo našpana to je pa use.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov